Over Ons

Met het hoofdkantoor in het hart van de Nederlandse Maritieme wereld, bericht Maritiemnieuws.nl vanuit Rotterdam dagelijks over het nieuws dat de Nederlandse maritieme industrie beheerst. Nieuws en updates uit de markt, projecten, schepen, platforms, producten, diensten, onderzoek, bedrijven, overheden en andere spelers in de maritieme industrie worden continu geplaatst op Maritiemnieuws.nl om jou op de hoogte te houden.

Van de laatste ontwikkelingen, technologische vooruitgang tot en met exploratie en productie, Maritiemnieuws.nl’s vakkundige en ervaren team van journalisten, columnisten en correspondenten houden je op de hoogte. Of je nou stagiair, manager, directeur, schipper of engineer bent, de laatste ontwikkelingen op je vakgebied vind je op maritiemnieuws.nl

Maritiemnieuws.nl is een onderdeel van Navingo BV. Navingo onderhoudt diverse nationale en internationale websites met een maritiem karakter zoals navingo.nl, maritiemevacaturebank.nl, seaquipment.com, worldsuperyachts.com en offshoreenergytoday.com. Voor meer informatie over Navingo en haar dienstverlening, verwijzen we graag naar navingo.com.