Over Ons

MaritiemNieuws.nl bericht vanuit het hart van de Nederlandse Maritieme wereld over het nieuws dat de Nederlandse maritieme industrie beheerst. 

Dagelijks wordt er nieuws en updates geplaatst op MaritiemNieuws.nl over projecten, schepen, platforms, producten, diensten, onderzoek, bedrijven, overheden en andere spelers in de maritieme industrie om jou op hoogte te houden.

Laatste nieuws in jouw vakgebied
Van de laatste ontwikkelingen, technologische vooruitgang tot en met exploratie en productie, Maritiemnieuws.nl’s vakkundige en ervaren team van journalisten, columnisten en correspondenten houden je op de hoogte. Of je nou stagiair, manager, directeur, schipper of engineer bent, de laatste ontwikkelingen op je vakgebied vind je op MaritiemNieuws.nl

Navingo
MaritiemNieuws.nl is een onderdeel van Navingo BV. Navingo onderhoudt diverse nationale en internationale websites met een maritiem karakter zoals navingo.nl, maritiemevacaturebank.nl en offshoreenergytoday.com. Kijk voor meer informatie over Navingo en haar dienstverlening op navingo.com.