Maritime Week 2017

,
Nov 4 2017 - Nov 11 2017 | download iCal

De Maritime Week vindt dit jaar plaats van 4 november t/m 11 november 2017. De Maritime Week is een jaarlijks terugkerend evenement, waarin alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers worden gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft.

Maritime Awards Gala
Steevast organiseert de sector een breed scala aan activiteiten voor jongeren, maritieme bedrijven, overheid, politiek en het grote publiek. Terugkomend hoogtepunt is het Maritime Awards Gala. Verder zet Nederland Maritiem Land (NML) in op het clusteren van informatie over interessante maritieme bijeenkomsten en activiteiten in deze week. Met als doel de maritieme sector zoveel mogelijk in de kijker spelen en zo haar rol en de impact op economie en werkgelegenheid zichtbaar te maken.

De Maritime Week laat zien hoe interessant de sector is, en dat de maritieme sector een aantrekkelijk carrièreperspectief biedt;
Het laat de volledige breedte van de sector zien door betrokkenheid vanuit de verschillende deelsectoren door diverse activiteiten en evenementen;
En bevordert ‘interne kennisdeling’ door het organiseren van evenementen voor de ‘eigen’ sector’ met betrekking tot de NML beleidsthema’s:  Innovation, Human Capital en Trade.
Ook dit jaar roept NML de sector op om mee te helpen om de maritieme sector in de kijker te spelen. Het NML bureau voert de centrale coördinatie en algemene PR richting de media uit. Tevens biedt NML ondersteuning bij het promoten van uw activiteiten.

Wilt u alvast een activiteit aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar info@maritiemland.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 010-7470076.