Datum Navingo Career Event 2020 bekend

De datum voor de veertiende editie van het Navingo Career Event is bekend. Op donderdag 28 mei 2020 staat de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods weer geheel in het teken van carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie sector. Ontdek deze dag vacatures, ontmoet interessante bedrijven, beleef innovaties en verbreed je kennis. Toegang tot het event is gratis.

Werkgevers uit de gehele supply chain

Het Navingo Career Event is dé plek om carrièremogelijkheden binnen deze innovatieve sector te ontdekken. Bedrijven uit de gehele supply chain van de maritieme, offshore en energie sector vertellen en laten zien wat zij als werkgever te bieden hebben. Dit gaat verder dan een gesprek op de beursvloer. Net als afgelopen editie staat het beleven van de sector centraal. Met verschillende activiteiten in en rondom de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods en het water kunnen bezoekers de sector letterlijk beleven.  “Samen met onze partners willen we de bezoekers laten zien en ervaren wat het betekent om in deze innovatieve sector te werken. De sector staat namelijk te springen om enthousiaste werknemers van elk niveau”, vertelt Anne Visser, Business Unit Manager Career bij Navingo BV.

Laatste ontwikkelingen en kennis verbreden

Net als de laatste editie afgelopen mei verwacht de organisatie ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland te ontvangen. “Ook dit jaar kunnen bezoekers kun kennis verbreden en aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling tijdens het inhoudelijk programma. Met discussies over thema’s van nu en de toekomst, skill-sessies en trainingen is een bezoek aan het Navingo Career Event niet alleen interessant voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ook voor (young) professionals die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen of hun kennis willen verbreden is een bezoek aan het Navingo Career Event zeker relevant. We kijken er naar uit om het programma samen met onze partners de komende maanden verder vorm te geven.”

Blijf op de hoogte via www.NavingoCareerEvent.com of via @NavingoCareer.