Genomineerden voor de Offshore Energy Awards 2018 aangekondigd

Next Ocean, Best Innovation in Offshore Energy Award winner 2017

 
De genomineerden voor de Offshore Energy Awards zijn aangekondigd. De deskundige juryleden hebben alle ingediende genomineerden beoordeeld en de drie inzendingen, per award, die de hoogste punten scoorden zijn nu de officiële Award Nominees voor 2018. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show op maandag 22 oktober.

 
Genomineerden Public Outreach Award
De jury vond de volgende projecten voorbeelden van buitengewone prestaties op het gebied van publieksbereik. De drie beste inzendingen en daarmee genomineerden voor de Offshore Energy Public Outreach Award zijn:

·         EnTranCe – Hanze University Groningen

·         Nexstep – represented by NOGEPA

·         Buccaneer Delft

Andere inzendingen waren afkomstig van TNO, de Sociaal-Economische Raad van Nederland (SER), 10XL, NAM B.V. en de East of England Energy Group (EEEGR).

 
Genomineerden Young Engineer Award
Het niveau van het aanwezige talent in deze industrie is volgens de jury van zeer hoge graad. De drie jonge professionals die uitstekende prestaties hebben geleverd in de Offshore Energy sector en daarom zijn genomineerd voor de Offshore Energy Young Engineer Award zijn:

·         Marius Ottolini – Heerema Marine Contractors

·         Kevin van der Leur – Van Oord

·         Rik van der Kant – Bosch Rexroth B.V.

Andere inzendingen waren afkomstig van Skoon Energy B.V., Siri Marine, Royal IHC, Economic Development Board, Mocean Offshore B.V. en Bayards Aluminium Constructions.

Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show 2017

 
Best Innovation in Offshore Energy Award 2018
Uit de grote hoeveelheid inzendingen vond de jury drie projecten het meest indrukwekkend om te strijden voor de titel van Best Innovation in Offshore Energy Award 2018. De drie die zichzelf als genomineerden mogen noemen zijn:

·         OASYS – ECE Offshore B.V.

·         U.S. Offshore wind feeder solution – Barge Master & GustoMSC

·         Combi Lifting Spread – IHC IQIP

Andere inzendingen kwamen van Siri Marine, Safeway B.V., Eagle-Access B.V., SMST Designers & Constructors B.V., Ampelmann, Onboard | FE Solutions B.V., Huisman Equipment B.V., Zentech Incorporated, ABS, Van Beest, MODU Data Exchange, Paradigm Technology Services B.V., FLASC, Saipem Limited, Dockstr AB en DEME Group N.V.

 
Culinair dineren met Jennifer Ewbank en Victoria Koblenko
In de weken die nog volgen zal de jury de laatste inzendingen bespreken en de prijswinnaars selecteren. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Offshore Energy Openings Gala Diner & Awards Show op maandag 22 oktober in het indrukwekkende Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Naast de prijsuitreiking zal er tijdens deze gala-avond een culinair diner worden geserveerd met muzikale intermezzo’s van Jennifer Ewbank en toespraken van hoogwaardigheidsbekleders. De avond wordt gepresenteerd door Victoria Koblenko.

Het Offshore Energy Openings Galadiner en de Awardshow zijn bijna uitverkocht.
Geïnteresseerd om te bezoeken?
Kijk voor meer informatie op: www.offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2018 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Maritime Week 2018

Tijdens de jaarlijkse Maritime Week van 10 tot en met 17 november organiseert de sector evenementen voor professionals en studenten. Daarnaast zijn er vele leuke activiteiten voor de hele familie. De officiële opening van de week is de open dag van MARIN (Maritime Research Institute Netherlands) op 10 november. Een dag eerder vindt daar voor genodigden een pre-opening plaats waar staatssecretarissen Barbara Visser en Mona Keijzer het 10.000ste scheepsmodel zullen onthullen. Ander hoogtepunt van de Maritime Week is het Maritime Awards Gala.

Alle activiteiten zijn te volgen op de website van de Maritime Week: maritimebyholland.nl/home/maritieme-evenementen/maritime-week/

De Maritime Week focust van 10 tot 17 november op carrièrekansen, innovaties en de duurzaamheidsambities van de maritieme sector. Op vrijdag 9 november begint al een aantal activiteiten, zoals een traditionele schepenbeurs en het Symposium 25-jarig jubileum Maritiem Simulator Trainingscentrum op Terschelling. Ook gaat op 9 november de twee-daagse Shipathon van start. Dit is de maritieme versie van een ‘hackathon’: een uitgebreide brainstorm van young professionals die samen nadenken over uitdagingen in de zeescheepvaart en scheepsbouw.

Open dag MARIN
De open dag bij MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland) in Wageningen is een uitje voor de hele familie. MARIN toont een toekomst van autonoom en emissieloos varende schepen, drijvende eilanden en windmolens, zonnecelcentrales en zeewierboerderijen op zee. Kinderen kunnen er zelf varen en een kapiteinsdiploma halen.

Prestigieuze awards
Op het Maritime Awards Gala van maandag 12 november viert de complete top van de Nederlandse maritieme sector de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen in het vak. Vijf prestigieuze prijzen worden uitgereikt: de Maritime Designer Award, de Maritime Innovation Award, de Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, de Maritime KVNR Shipping Award en de Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award. De presentatie van het gala is in handen van Jort Kelder.

METSTRADE
De METSTRADE in de RAI in Amsterdam is ‘s werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen materialen en systemen voor de pleziervaart. De drie paviljoens zijn toegspitst op specifieke segmenten: het SuperYacht Pavilion (SYP), het Marina & Yard Pavilion (MYP) en het Construction Material Pavilion (CMP). Ook worden er symposia gehouden. Voor leden van HISWA (Nederlandse Vereniging voor Handel en Industrie op het gebied van Scheepsbouw en Watersport) zijn het 50 Years HISWA Symposium, het Holland Get Connected Event en het HISWA Jachthavensymposium zeer interessant.

Maritieme open dagen
Opleider STC Group organiseert in de week twee open dagen en opent tevens het nieuwe Skillslab Maritiem, een hypermoderne praktijkruimte waar studenten kunnen experimenteren, ontwerpen en scheepsmodellen en prototypes kunnen testen. Ook de Maritieme Academie in Harlingen zet tijdens de Maritime Week haar deuren open en organiseert een doe-middag voor kinderen van groep 7 en 8.

Maritime Innovation Experience
Tijdens de Maritime Innovation Experience kunnen studenten kennismaken met de nieuwste uitvindingen en technieken van de sector. Onder andere Damen Shipyards, Feadship, Royal IHC, VAF Instruments en Cummins Holland presenteren op de beursvloer van de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht hun nieuwste innovaties. Binnenvaartvlogger Liana Engibarjan en Basjan Faber (Managing Director C-job) zijn achtergrondsprekers.

YMR’s
Natuurlijk ontbreken ook de jongerenambassadeurs (YMR’s) van Nederland Maritiem Land niet tijdens de Maritime Week. Ze geven bijvoorbeeld een gastles op basisschool De Pieterbas in Capelle aan den IJssel en leren de kinderen alles over beroepen in de maritieme sector. De leerlingen van groep 7 en 8 mogen zelf een bootje bouwen om mee naar huis te nemen. De YMR’s zijn ook betrokken bij het McPort Event in het EIC-gebouw in Rozenburg. Leerlingen uit de bovenbouw van vmbo/havo/vwo uit de regio Rotterdam-Rijnmond bezoeken dan de Rotterdamse haven om zich te oriënteren op een vervolgopleiding, (snuffel) stage of hun toekomstige beroep.

Musea
Twee musea hebben zich aangesloten bij de Maritime Week. In het Maritiem Museum in Rotterdam kunnen bezoekers in de Offshore Experience zelf ervaren hoe energie opgewekt wordt op zee. Bezoekers kunnen in Het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam genieten van de tentoonstelling ms Oranje / Koers gewijzigd in Het Scheepsvaartmuseum.

Alle activiteiten zijn te volgen op de website van de Maritime Week: maritimebyholland.nl/home/maritieme-evenementen/maritime-week

read more >

Rondvaart met Sinterklaas

Stap zondag 25 november met het hele gezin aan aan boord van de FutureLand Ferry voor een dolle boottocht door de Rotterdamse haven met Sinterklaas en zijn Pieten. Na de vaartocht kunnen de kinderen samen met de Pieten, onder begeleiding van Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis), een mooie pietenmuts maken en een coole glitter tattoo laten zetten.

Programma
13.40 uur Opwachten Sinterklaas en Pieten bij FutureLand
13.50 uur Aankomst Sinterklaas en Pieten
14.00 uur Rondvaart met Sinterklaas en Pieten
15.30 uur Sinterklaas en Pieten bezoeken FutureLand
16.30 uur Uitzwaaien Sinterklaas en Pieten
Voor alle kinderen heeft de Sint een leuk presentje!

Knutselworkshop
Het knutselen van de pietenmuts en het zetten van een glitter tattoo kan tussen 11.00 en 16.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Materiaal en begeleiding zijn inbegrepen.

Praktische informatie & reserveren
Voor deze Sinterklaasvaartocht geldt een speciaal tarief: alle passagiers, groot en klein, varen mee voor slechts € 7,95. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee aan boord. In het reserveringsysteem vind je deze bijzondere vaartocht met Sinterklaas na de keuze voor de boot en de selectie van 25 november. Je reservering is pas definitief na de laatste stap. Ga naar express.futureland.nl om te reserveren.

read more >