Genomineerden voor de Offshore Energy Awards 2018 aangekondigd

Next Ocean, Best Innovation in Offshore Energy Award winner 2017

 
De genomineerden voor de Offshore Energy Awards zijn aangekondigd. De deskundige juryleden hebben alle ingediende genomineerden beoordeeld en de drie inzendingen, per award, die de hoogste punten scoorden zijn nu de officiële Award Nominees voor 2018. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show op maandag 22 oktober.

 
Genomineerden Public Outreach Award
De jury vond de volgende projecten voorbeelden van buitengewone prestaties op het gebied van publieksbereik. De drie beste inzendingen en daarmee genomineerden voor de Offshore Energy Public Outreach Award zijn:

·         EnTranCe – Hanze University Groningen

·         Nexstep – represented by NOGEPA

·         Buccaneer Delft

Andere inzendingen waren afkomstig van TNO, de Sociaal-Economische Raad van Nederland (SER), 10XL, NAM B.V. en de East of England Energy Group (EEEGR).

 
Genomineerden Young Engineer Award
Het niveau van het aanwezige talent in deze industrie is volgens de jury van zeer hoge graad. De drie jonge professionals die uitstekende prestaties hebben geleverd in de Offshore Energy sector en daarom zijn genomineerd voor de Offshore Energy Young Engineer Award zijn:

·         Marius Ottolini – Heerema Marine Contractors

·         Kevin van der Leur – Van Oord

·         Rik van der Kant – Bosch Rexroth B.V.

Andere inzendingen waren afkomstig van Skoon Energy B.V., Siri Marine, Royal IHC, Economic Development Board, Mocean Offshore B.V. en Bayards Aluminium Constructions.

Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show 2017

 
Best Innovation in Offshore Energy Award 2018
Uit de grote hoeveelheid inzendingen vond de jury drie projecten het meest indrukwekkend om te strijden voor de titel van Best Innovation in Offshore Energy Award 2018. De drie die zichzelf als genomineerden mogen noemen zijn:

·         OASYS – ECE Offshore B.V.

·         U.S. Offshore wind feeder solution – Barge Master & GustoMSC

·         Combi Lifting Spread – IHC IQIP

Andere inzendingen kwamen van Siri Marine, Safeway B.V., Eagle-Access B.V., SMST Designers & Constructors B.V., Ampelmann, Onboard | FE Solutions B.V., Huisman Equipment B.V., Zentech Incorporated, ABS, Van Beest, MODU Data Exchange, Paradigm Technology Services B.V., FLASC, Saipem Limited, Dockstr AB en DEME Group N.V.

 
Culinair dineren met Jennifer Ewbank en Victoria Koblenko
In de weken die nog volgen zal de jury de laatste inzendingen bespreken en de prijswinnaars selecteren. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Offshore Energy Openings Gala Diner & Awards Show op maandag 22 oktober in het indrukwekkende Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Naast de prijsuitreiking zal er tijdens deze gala-avond een culinair diner worden geserveerd met muzikale intermezzo’s van Jennifer Ewbank en toespraken van hoogwaardigheidsbekleders. De avond wordt gepresenteerd door Victoria Koblenko.

Het Offshore Energy Openings Galadiner en de Awardshow zijn bijna uitverkocht.
Geïnteresseerd om te bezoeken?
Kijk voor meer informatie op: www.offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2018 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Offshore Energy Exhibition & Conference in RAI Amsterdam

Op 22, 23 en 24 oktober wordt het Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) gehouden in RAI Amsterdam. Dit is Europa’s meest toonaangevende evenement voor de offshore energy sector. Het is uniek dat partijen die zich bezighouden met olie & gas, offshore wind en marine energy elkaar op één plek ontmoeten. De offshore energy sector is in transitie en OEEC biedt professionals de ideale plek om te netwerken, en na te denken over de toekomst van energiewinning op zee.

Offshore Energy Exhibition & Conference richt zich op technische, operationele en commerciële uitdagingen die gepaard gaan met de groei van de sector. Het driedaagse evenement biedt een platform waar naar schatting 570+ supply chain organisaties hun producten en services zullen tonen. Daarnaast is er gelijktijdig een conferentie dat belangrijke onderwerpen en oplossingen voor de offshore community behandelt.

Kijk voor meer informatie op www.offshore-energy.biz

read more >

EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder

Van 9 tot en met 11 november wordt de 3e editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden in Gebouw 66 van het Willemsoordcomplex in Den Helder. Dit jaar staat de beurs in het teken van duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen. De smaakmakers op dit evenement zijn SummerLabb en Sustainable Sailing/Substainable Boats (S-boats).

SummerLabb, een initiatief van programmamaker Jan Douwe Kroeske, is een platform dat innovatie en wetenschap naar breder publiek brengt. Jan Douwe Kroeske vult aan: “Ik heb een bijzondere band met Den Helder door mijn werk voor Jules Unlimited en de samenwerking die wij hadden in 2016 met SAIL Den Helder. Het is heerlijk om in de Kop van Noord-Holland, in de buurt van de marine en scheepvaart, te mogen werken en te praten over duurzaamheid en innovatie.”

Duurzaam varen en verbouwen
“Daarnaast sluit de deelname van SummerLabb naadloos aan bij de beurspresentatie van Jorrit Jouwsma. Met zijn Sustainable Sailing/Sustainable Boats (S-boats) kan hij laten zien wat de oplossingen zijn voor duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen,” aldus Jet Sluik, beursmanager. “Ook oudere schepen met een traditioneel uiterlijk kunnen op een duurzamere manier worden ingezet. Dit jaar hebben we al verschillende aanmeldingen die tijdens de beurs duurzame mogelijkheden willen tonen, zo ook Ruys Scheepstimmerwerken met elektrisch varen en Econoord met warmtepompen.”

EOC hoofdsponsor
Hoofdsponsor van de Traditionele Schepen Beurs is maritiem verzekeraar EOC. De prijs van een toegangskaartje bedraagt bij een boeking via onze website 9 euro per persoon. Met dit kaartje heeft de bezoeker ook gratis toegang tot het Marinemuseum, het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers en het lichtschip Texel. Bezoekers kunnen in de directe omgeving van Gebouw 66 gratis parkeren.

read more >