Nieuwe vestiging voor Damen Marine Components in Hardinxveld-Giessendam

Nieuwe vestiging in Hardinxveld-Giessendam voor Damen Marine Components Netherlands. Foto: Damen.

Damen Marine Components Netherlands (DMC NL) is gestart met de bouw van haar nieuwe vestiging in Hardinxveld-Giessendam. Het gebouw, met zowel kantoor als constructieruimte heeft straks plek voor tachtig mensen. De eerste heipaal is geslagen op de plek van het voormalige DMC-hoofdkantoor. 

DMC heeft een tweeledig motief voor de bouw van het nieuwe pand. De eerste reden is om meer werkruimte te creëren vanwege het gegroeide aantal medewerkers na de fusie tussen DMC en Van der Velden Marine Systems (VDVMS), eerder dit jaar.

Het nieuwe pand heeft de capaciteit voor de complete reeks van disciplines, engineering, supply chain management, verkoop en ondersteuning en project management en financiën en HRM en ICT.

Groeipotentieel
De tweede hoofdreden om het nieuwe pand te bouwen, is het groeipotentieel dat zich bij DMC aftekent. Een groeimarkt die de totale portefeuille van DMC behelst: DMC’s straalbuizenen de Van der Velden roeren en stuursystemen. Er is ook groeiruimte via uitbreiding van hun portefeuille. Er wordt gewerkt om het assortiment te verbreden en enkele nieuwe producten te introduceren.

In de architectuur van het nieuwe gebouw valt duidelijk DMC’s relatie met de Damen Shipyards Group te herkennen.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2018 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Rondvaart met Sinterklaas

Stap zondag 25 november met het hele gezin aan aan boord van de FutureLand Ferry voor een dolle boottocht door de Rotterdamse haven met Sinterklaas en zijn Pieten. Na de vaartocht kunnen de kinderen samen met de Pieten, onder begeleiding van Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis), een mooie pietenmuts maken en een coole glitter tattoo laten zetten.

Programma
13.40 uur Opwachten Sinterklaas en Pieten bij FutureLand
13.50 uur Aankomst Sinterklaas en Pieten
14.00 uur Rondvaart met Sinterklaas en Pieten
15.30 uur Sinterklaas en Pieten bezoeken FutureLand
16.30 uur Uitzwaaien Sinterklaas en Pieten
Voor alle kinderen heeft de Sint een leuk presentje!

Knutselworkshop
Het knutselen van de pietenmuts en het zetten van een glitter tattoo kan tussen 11.00 en 16.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Materiaal en begeleiding zijn inbegrepen.

Praktische informatie & reserveren
Voor deze Sinterklaasvaartocht geldt een speciaal tarief: alle passagiers, groot en klein, varen mee voor slechts € 7,95. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee aan boord. In het reserveringsysteem vind je deze bijzondere vaartocht met Sinterklaas na de keuze voor de boot en de selectie van 25 november. Je reservering is pas definitief na de laatste stap. Ga naar express.futureland.nl om te reserveren.

read more >