Willem-Alexander en Maxima bezoeken Damen op Curaçao

Willem-Alexander en Maxima tijdens de rondleiding bij Damen Shiprepair op Curacao. Foto: Damen

Het koninklijk paar arriveerde per boot samen met Durk-Jan Nederlof, Managing Director van Damen Shiprepair & Conversion. Willem-Alexander en Maxima hebben tijdens de vaartocht de twee nieuwe drijvende dokken die vanaf september operationeel zal zijn van de werf bezichtigd. De dokken van 230 bij 45 meter en 108 bij 23 meter zijn een aanzienlijke investering in de infrastructuur van de werf, die naar verwachting een positief effect gaat hebben op de lokale economie. 

Lodewijk Franken, Managing Director van Damen Shiprepair Curaçao: “We zijn er trots op dat het koninklijke paar de tijd en moeite heeft genomen om ons hier te bezoeken, het geeft ons een nog grotere impuls om onze commerciële en operationele ontwikkeling voort te zetten.” Lodewijk Franken heeft het koninklijk paar rondgeleid over de werf. Ook heeft het paar met de medewerkers gesproken over de ontwikkeling van de werf sinds de overname van Damen vorig jaar.

“De belangrijkste gespreksthema’s waren training, opleiding en investeringen om de capaciteit van de werf te vergroten, alles ter illustratie van de toegevoegde waarde van de werf voor het eiland Curaçao”, aldus Franken.

Het koninklijk paar in gesprek met medewerkers van Damen. Foto: Damen.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2018 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Rondvaart met Sinterklaas

Stap zondag 25 november met het hele gezin aan aan boord van de FutureLand Ferry voor een dolle boottocht door de Rotterdamse haven met Sinterklaas en zijn Pieten. Na de vaartocht kunnen de kinderen samen met de Pieten, onder begeleiding van Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis), een mooie pietenmuts maken en een coole glitter tattoo laten zetten.

Programma
13.40 uur Opwachten Sinterklaas en Pieten bij FutureLand
13.50 uur Aankomst Sinterklaas en Pieten
14.00 uur Rondvaart met Sinterklaas en Pieten
15.30 uur Sinterklaas en Pieten bezoeken FutureLand
16.30 uur Uitzwaaien Sinterklaas en Pieten
Voor alle kinderen heeft de Sint een leuk presentje!

Knutselworkshop
Het knutselen van de pietenmuts en het zetten van een glitter tattoo kan tussen 11.00 en 16.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Materiaal en begeleiding zijn inbegrepen.

Praktische informatie & reserveren
Voor deze Sinterklaasvaartocht geldt een speciaal tarief: alle passagiers, groot en klein, varen mee voor slechts € 7,95. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee aan boord. In het reserveringsysteem vind je deze bijzondere vaartocht met Sinterklaas na de keuze voor de boot en de selectie van 25 november. Je reservering is pas definitief na de laatste stap. Ga naar express.futureland.nl om te reserveren.

read more >