Zeeuwse Havendagen 22, 23 en 24 juni

De Zeeuwse Havendagen vinden op 22, 23 en 24 juni plaats in de havengebieden van Vlissingen en Terneuzen in North Sea Port. Er zijn bedrijfsbezoeken en rond­vaarten tot demonstraties en optredens van zowel Ne­derlandse als Vlaamse artiesten. Het startschot wordt op vrijdag 22 juni in Vlissingen gegeven met het North Sea Port havencongres. Voor het brede publiek begint de pret de dag erna.

Open Havendag Zeeland op zaterdag 23 juni
Voor de Open Havendag Zeeland slaan ZPPC (Zeeland Port Promotion Council), Stichting Havendagen en North Sea Port dit jaar voor het eerst de handen ineen. In Terneuzen vindt dit evenement plaats op het terrein van het Portaal van Vlaanderen aan het sluizencomplex. In Vlissingen moet je op het terrein van Damen Shiprepair zijn. Op beide lo­caties presenteren veel bedrijven zichzelf aan het grote publiek. Wil je zelf de haven verkennen? Dat kan ook! Boek een rondvaart of een rondleiding per bus of ga op bezoek bij de deelnemende bedrijven.

Gratis pendelbussen tussen Terneuzen en Vlissingen
Pendelbussen rijden gratis tussen Ter­neuzen (Portaal van Vlaanderen) en Vlissingen (Damen Shiprepair). Er is overal voldoende parkeerruimte. Vanaf het treinstation Vlissin­gen naar Damen Shiprepair rijdt ook een gratis pendelbus.

Haven zoekt talent op carrièremarkt
De bedrijven in North Sea Port groeien en bloeien. Ze zijn hard op zoek naar fris talent en ervaren rotten om dat verhaal mee te schrijven. Daarom vindt op zaterdag 23 juni een carrièremarkt plaats. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wil je graag jouw loopbaan een nieuwe richting geven? Zorg dan dat je erbij bent. Je krijgt uit­leg over de vacatures en een rondleiding in de haven.

Ga voor meer informatie naar www.zeeuwsehavendagen.nl.