North Sea Offshore 7 juni in Den Helder

Op donderdag 7 juni vindt de vierde editie van North Sea Offshore (NSO) plaats in Den Helder, hét offshore- en windenergiecentrum in Nederland. Het evenement is voor bedrijven uit de olie-, gas- en windindustrie in Nederland. NSO haalt internationale bedrijven en professionals naar Den Helder om te netwerken, kennis uit te wisselen en bekend te raken met alle mogelijkheden die de regio Noord Holland Noord te bieden heeft. Met name op het gebied van mariene-, maritieme- en offshore energie.

Beslissers en influencers van toonaangevende partijen uit de offshore branche zullen aanwezig zijn. Tijdens de lunch en afsluitende netwerkborrel hebben deelnemers alle mogelijkheid tot netwerken.

Programma
Tijdens het ochtendprogramma kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een van de bedrijfsbezoeken, georganiseerd door verschillende organisaties uit de regio. Na de lunch delen sleutelfiguren uit de sector hun kennis in actuele keynotes tijdens het plenaire middagprogramma. De dag zal afgesloten worden met een netwerkborrel.

North Sea Offshore
Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over het plenaire programma en de bedrijven die hun deuren openstellen voor workshops en interessante lezingen? Ga voor meer informatie naar www.northseaoffshore.com.

Over North Sea Offshore
NSO wordt georganiseerd in opdracht van Port of Den Helder, Den Helder Airport, HSV en Ontwikkelingsbedrijf NHN. Uitvoerend producent is Navingo B.V. Naast NSO produceert Navingo ook Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) en het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) nog twee evenement voor bedrijven uit de olie-, gas- en windindustrie. Annemieke den Otter, event manager bij Navingo. “Wij dragen regio Noord Holland een warm hart toe en keren met dit event ook terug naar onze roots in Den Helder waar OEEC haar oorsprong vindt.”