Michiel Jansen nieuwe directeur van Hitma

Per 1 maart jongstleden is Michiel Jansen benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van het technische handelsbedrijf Hitma Groep B.V. uit Uithoorn. Hij neemt het stokje over van Robert Timmer die zich volledig gaat richten op zijn functie als algemeen directeur van Indutrade Benelux B.V. (de technische bedrijvengroep waarvan ook Hitma deel uitmaakt).

Michiel Jansen is geen onbekende voor de Hitma-organisatie. Na zijn afstuderen aan de Haagse ‘University of Applied Sciences’ begon hij er in 1996 zijn carrière als sales engineer in de binnendienst van de filtratiedivisie. Vervolgens groeide hij binnen deze Hitma-tak door tot sales team manager. In 2007 maakte hij de overstap naar Pall Life Sciences. Bij deze internationale producent van hightech oplossingen voor filtratie, separatie en purificatie werd hij in 2012 benoemd tot Sales Director voor de Benelux.

Robert Timmer vervolgt zelf zijn loopbaan als Senior Vice President bij Indutrade Benelux dat sinds 1 januari 2018 als zelfstandige business unit binnen de Zweedse Indutrade Group opereert. Inmiddels hebben 21 bedrijven zich aangesloten bij Indutrade Benelux.