Annet Koster nieuwe directeur redersvereniging KVNR

Annet Koster wordt de nieuwe directeur van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 17 januari werd dit bekend gemaakt. “Ik heb vooral heel veel zin om aan de slag te gaan om de Nederlandse zeevaart breed zichtbaar te maken en mensen kennis te laten maken met deze dynamische en oer-Hollandse sector,” aldus de kersverse directeur. Annet Koster zal op 1 maart in dienst treden.

Annet Koster (39) heeft na universitaire opleidingen op het gebied van rechtsgeleerdheid en politieke wetenschappen een gevarieerde loopbaan opgebouwd in het verenigingswezen. Na gestart te zijn als lobbyist heeft zij in dienst van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland ruim tien jaar ervaring opgedaan in de belangenbehartiging waarvan de laatste jaren als directeur van de Stichting Projecten.

De vacature voor directeur van de KVNR is ontstaan door de uitdiensttreding van Martin Dorsman. Hij is per 1 november 2017 benoemd tot Secretaris Generaal van ECSA, de Europese koepelorganisatie van redersverenigingen. Tot 1 maart 2018 wordt de functie van KVNR-directeur waargenomen door Guido Hollaar.