C-Job Naval Architects opent kantoor in Oekraïne 

Scheepsontwerp- en engineeringbedrijf C-Job Naval Architects gaat haar eerste internationale kantoor in Nikolayev, Oekraïne, openen. Het nieuwe kantoor geeft C-Job de capaciteit om de ontwerp- en engineeringdiensten aan te bieden in de maritieme markt wereldwijd. Het nieuwe kantoor met de bedrijfsnaam C-Job Nikolayev, heeft een volledig samenwerkingsrelatie met de drie kantoren van C-Job in Nederland.

C-Job heeft in de afgelopen vijf jaar een sterke relatie opgebouwd met Andrey Zherebetsky (Managing Director van C-Job Nikolayev) en zijn team van 20 ingenieurs in de Oekraïne. Dat heeft geresulteerd in een uitgebreide staat van dienst met betrekking tot meerdere projecten. “We zullen meer technische capaciteit naar de C-Job-tafel brengen”, zegt Zherebetsky. “Daartoe hebben we een gemotiveerd team van 20 fulltime engineers verzameld.” In Nederland heeft C-Job 75 medewerkers in dienst.

“Dit biedt een krachtige aanvulling op onze bestaande services voor scheepswerven en scheepseigenaars over de hele wereld”, zegt Basjan Faber, Managing Director van C-Job. “Nu het bedrijf is uitgebreid, hebben we geleerd hoe belangrijk het is om onze klanten flexibiliteit van diensten te bieden. Met dit nieuwe kantoor kunnen we doorgaan met deze succesvolle en kosteneffectieve formule. ”

C-Job Nikolayev zal meer middelen beschikbaar stellen voor operaties die worden gecoördineerd en gecontroleerd vanuit het hoofdkantoor. “Daarnaast is dit nieuwe kantoor een betere locatie om de maritieme markten in Oost-Europa en de Zwarte Zee te bedienen,” voegt Faber toe. In Nederland heeft C-Job 75 medewerkers in dienst.