Nieuwe editie Maritieme & Offshore Carrièrekrant is uit

Focus op innovatie en specialisatie. Dit thema staat volgende week centraal tijdens het tweejaarlijkse evenement Europort. Van 7 t/m 10 is Ahoy Rotterdam weer de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.  In de nieuwste editie van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant lees je welke beursonderdelen jij zeker niet mag missen tijdens, want naast een beursvloer valt er deze dagen nog veel meer te beleven.

Lees de Maritieme & Offshore Carrièrekrant online

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan is een bezoek aan Europort de moeite waard. Ontdek welke exposanten vacatures uit hebben staan door het lopen van de MaritiemeVacaturebank.nl Jobroute, te vinden in de Maritieme & Offshore Carrièrekrant. Verder in deze editie:

De visie van Basjan Faber van C-Job Naval Architects
Wij spraken met Managing Director Basjan Faber van C-Job Naval Architects die de maritieme industrie vergelijkt met architectuur. “Door goed te luisteren, vertalen we de behoefte van de klant naar een perfect scheepsontwerp.”

“We worden meer uitgedaagd dan ooit tevoren”
Upcoming Talent Rene Bos vertelt over zijn werkzaamheden in de windindustrie en waarom het eigenlijk heel logisch is om met een achtergrond in aerospace engineering aan de slag te gaan in de windindustrie.”

Terugblik Offshore Energy Exhibition & Conference 2017
Ook duiken wij in deze editie in de Rotterdamse haven en blikken wij terug op Offshore Energy Exhibition & Conference 2017.  Tot slot ben je na het lezen van deze editie weer op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste vacatures uit de industrie.

Wil jij de Maritieme & Offshore Carrièrekrant thuis op de mat ontvangen? Schrijf je in!