Seaborn uitgeroepen tot beste cruisemaatschappij 2017

Cruisemaatschappij Seaborn is door de lezers van het magazine Condé Nast Traveler gekozen tot ‘Beste cruisemaatschappij in de categorie kleine schepen’ van 2017.

Jaarlijks looft het magazine prijzen uit tijdens hun ‘Readers’ Choice Awards. “Condé Nast Traveler lezers begrijpen luxe reizen en service volledig en we zijn vereerd deze ongelofelijke erkenning van dit veeleisende publiek opnieuw te mogen ontvangen,” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Onze hardwerkende teams, zowel op de schepen als aan land, zijn trots om onze gasten iedere keer weer de ultieme ultraluxe reiservaring te bieden en het ontvangen van deze erkenning geeft hun toewijding aan voor het leveren van een topprestatie dag in dag uit.”

Seabourn verzorgt luxe reizen met kleine cruiseschepen. De suites zijn ruim ingericht en hebben allemaal zeezicht en vaak een veranda. Er zijn meerdere restaurants voor het diner met gratis wijn en sterke drank in een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Condé Nast Traveler is een maandelijks luxury en lifestyle magazine dat internationaal wordt uitgegeven vanuit New York.