Mobiele website DredgingToday.com vernieuwd

Op de hoogte blijven van het laatste wereldwijde nieuws uit de baggerindustrie is nu nog toegankelijker geworden. Vanaf vandaag is de nieuwe mobiele versie van DredgingToday.com beschikbaar.

Anne Visser, Business Unit Manager bij Navingo: “Het gebruik van DredgingToday.com via mobiel neemt toe, daarom zijn we blij dat we deze nieuwe verbeterde versie aan onze lezers kunnen aanbieden. Bij het ontwikkelen van de mobiele versie hebben wij ons gericht op de gebruikerservaring, zodat de informatie van DredgingToday.com ook via mobiel gemakkelijk beschikbaar is.”

Nieuw is de toegankelijkheid tot de wereldwijde database van operationele Cutter Suction Dredgers en Trailing Suction Hopper Dredgers en een zoekfaciliteit waarmee de nieuwsdatabase kan worden doorzocht.

Visser: “Door de instellingen in het menu te wijzigen kunnen gebruikers op basis van hun eigen voorkeuren ook de categorieën op de homepage personaliseren.”

De geoptimaliseerde website is ontwikkeld met aandacht voor presentatie- en downloadsnelheid om de bruikbaarheid voor de lezers te verbeteren.

DredgingToday.com levert deskundige berichtgeving over de sectoren betrekking hebben tot de wereldwijde baggerindustrie. Dit omvat nieuws en updates van verschillende markten, projecten, schepen, apparatuur, onderzoek, aannemers en overheden die in deze industrie actief zijn.