C-Job Naval Architects bestaat 10 jaar

Foto: C-Job Naval Architects.

C-Job Naval Architects bestaat deze maand 10 jaar. Het bedrijf begon als een bureau en is nu uitgegroeid tot gerespecteerd bedrijf. Met verschillende projecten en het groeiende aantal disciplines kijkt directeur Basjan Faber terug op de belangrijkste momenten van de afgelopen 10 jaar.  

Basjan Faber: “Wat de schepen betreft, zijn er talrijke mijlpalen geweest. De St. Pierre, een Trailing Suction Hopper Dredger, dat was waarschijnlijk het eerste schip waar we het concept, de basis en het gedetailleerd ontwerp voor gemaakt hebben. Een ander gedenkwaardig project was het vrachtschip Atlantic Dawn. We zijn erg trots dat wij aan het initiële concept en basisontwerpen voor de Texelstroom hebben gewerkt en de CNG-Electric passagiers veerboot die de 2017 Shippax Ferry Award heeft gewonnen. En natuurlijk ook de dredgers die we voor DEME en Van Oord hebben ontworpen, dat zijn ook significante schepen.”

Het C-Job team is uitgegroeid tot ruim 75 medewerkers, werkzaam in drie locaties in Nederland; Joure, Rotterdam en het hoofdkantoor is in Hoofddorp.

De komende 10 jaar
De groei bij C-Job Naval Architects moet door “kennis worden aangedreven”, aldus Faber. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf de investeringen in R&D uitgebreid op onderwerpen als inoovatieve processen, Big Data en duurzaamheid.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Apr 2018 >>
MTWTFSS
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Maritime Industry 2018

Binnenvaart beurs Maritime Industry wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem op 29, 30 en 31 mei 2018. Met ruim 500 exposanten wordt de complete sector voor de binnenvaart vertegenwoordigd in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

read more >

Electric & Hybrid Marine World Expo

De Electric & Hybrid Marine World Expo wordt van 27 tot en met 29 juni 2018 in Amsterdam gehouden en is uitsluitend bedoeld voor het demonstreren van de allernieuwste elektrische en hybride voortstuwingstechnologieën, -onderdelen en -oplossingen voor de maritieme industrie.

De Electric & Hybrid Marine World Expo is een internationaal evenement met standhouders en bezoekers uit de hele wereld en het is de enige beurs en conferentie waar nieuwe efficiënte voortstuwingstechnologieën en -onderdelen worden getoond aan een publiek van ontwerpers van voortstuwingssystemen, scheepseigenaren en -operators, botenbouwers, motorfabrikanten, scheepsarchitecten en operators/bevelhebbers van militaire vloten.

Bezoekers krijgen uitsluitend puur elektrische voortstuwingssystemen, hybride systemen en uiteraard de onderdelen daarvoor te zien en de genodigden zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en specificatie van scheepsmotoren en -onderdelen.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →