Individuele kaartverkoop Maritime Awards Gala 2017 van start

Het is nu ook mogelijk om individueel aan te melden voor het Maritime Awards Gala 2017 op maandag 6 november in de RDM Onderzeebootloods. Met ongeveer 850 professionals uit de gehele maritieme sector is het gala een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en feestelijke setting te ontmoeten. Een kaartje voor het gala kost 150 euro exclusief BTW, aanmelden kan via de site van Maritime Awards Gala

Het is dit jaar de 12e editie van het Maritime Awards Gala. Maritieme professionals, politici en pers vieren op dit high-level event het innovatieve vermogen van de maritieme sector. Reders, scheepswerven, studenten, ontwerpers en toeleveranciers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn.

Tijdens het gala worden er 5 Maritime Awards uitgereikt: Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award, Maritime Innovation Award, Maritime KVNR Shipping Award, Maritime Designer Award en Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar. Deze 5 prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht.