Nieuwe Young Maritime Representatives bekend gemaakt

Vrijdag 1 september tijdens de 1e dag van de Wereldhavendagen zijn de 4 nieuwe Young Maritime Representatives (YMR’s) voor het studiejaar 2017/2018 bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van tientallen geïnteresseerden zijn Laura, Desiree, Jelle en Dennis gekroond tot jongerenambassadeurs van de maritieme sector. De YMR’s gaan zich een jaar lang onderdompelen in de maritieme top-sector, met maar één doel voor ogen: jongeren interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld.

Wim van Sluis, voorzitter van Nederland Maritiem Land, verloste de kandidaten uit hun spanning. Laura, Desiree, Jelle en Dennis werden benoemd tot nieuwe Young Maritieme Representative uit een groep van 10 enthousiaste maritieme studenten. Van Sluis nam gelijktijdig afscheid van de 3 jongerenambassadeurs, die het afgelopen jaar de sector hebben vertegenwoordigd. Op symbolische wijze werd door hen de vlog-camera aan de nieuwe YMR’s overhandigd. Zodat zij hiermee het aankomende studiejaar hun ervaringen kunnen delen.

Na de bekendmaking gingen de nieuwe YMR’s aan boord van de Polaris, om mee te varen tijdens de nautische demonstratie op de Maas.


View on Twitter.