Toekomstvisie centraal tijdens Offshore WIND Conference 2017

Hernieuwbare energie speelt een onmisbare rol als we willen voldoen aan de stijgende vraag naar energievoorziening. De 8e editie van het jaarlijkse Offshore WIND Conference, op 9 en 10 oktober, richt zich op de korte en lange termijn uitdagingen binnen de offshore wind industrie. Gedurende deze twee dagen volgen naar verwachting antwoorden op vragen zoals: Wat betekent de groei voor de arbeidsmarkt en welke gevolgen zijn er door constante  prijsdaling?

Discussie over de toekomst
Tijdens de Offshore WIND Conference gaan meer dan 20 sprekers van onder andere DONG, Siemens Gamesa, Bladt Industries, Van Oord en European Committee of the Regions, en ruim 250 professionals uit de industrie met elkaar in discussie over de manier waarop de toekomst vorm moet krijgen. Beide dagen worden de plenaire sessies afgewisseld met netwerkmogelijkheden. Iedereen die zich registreert voor de Offshore WIND Conference, krijgt automatisch toegang tot het Offshore Energy Exhibition & Conference 2017 (OEEC), op alle gebieden van offshore energie een toonaangevend evenement.

Vraagstukken rondom de ontwikkelingen en veranderingen
Op dinsdag, 10 en woensdag, 11 oktober zullen in de Amsterdam RAI meer dan 12.000 unieke bezoekers en 650 exposanten uit meer dan 80 verschillende landen zich vastbijten in de vraagstukken rondom de ontwikkelingen en veranderingen in de upstream olie- en gas-, offshore- windenergie- en maritieme energie-industrie. Op maandag 9 oktober organiseert Navingo B.V. de tweede  editie van de Offshore Energy Opening Gala Dinner en Offshore Energy Awards in het Scheepvaart museum in Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op de Offshore WIND Conferentie website