Werkzoekenden enthousiasmeren over de industrie

De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar uitstekende wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Om deze positie te behouden en verder te ontwikkelingen, blijft het belangrijk om studenten en (young) professionals aan de industrie te binden.

Aantrekkende arbeidsmarkt
Met een snel aantrekkende arbeidsmarkt en krapte in technisch personeel is het van belang de offshore energie en maritieme sector als aantrekkelijke arbeidsmarkt te presenteren en te laten zien wat de (carrière)mogelijkheden zijn. Enerzijds naar een breed publiek, maar anderzijds ook ten opzichte van sectoren die dezelfde doelgroepen aan zich proberen te binden. De Maritieme & Offshore Carrièregids laat in samenwerking met bedrijven, opleidingen en brancheverenigingen zien wat deze industrie te bieden heeft. Door de bundeling van deze krachten worden studenten en (young) professionals bewogen om voor de sector te (blijven) kiezen.

Zoektocht naar een nieuwe of volgende carrièrestap
De huidige editie, Maritieme & Offshore Carrièregids 2017, is door ruim 45.000 unieke bezoekers en lezers uit binnen- en buitenland gebruikt in hun zoektocht naar een nieuwe of volgende carrièrestap. De nieuwste editie verschijnt begin 2018. Met inspirerende verhalen van en over de bedrijven die deze industrie rijk is, worden werkzoekenden opnieuw geïnformeerd en geënthousiasmeerd over de (carrière)mogelijkheden. De editie wordt verspreid onder opleidingsinstituten, studieverenigingen, vakbeurzen en evenementen in zowel binnen- en buitenland, maar ook online in de hele wereld gelezen.

Bent u een werkgever in de maritieme en offshore energie sector en geïnteresseerd om ook deel te nemen aan de Maritieme & Offshore Carrièregids? Neem dan voor meer informatie contact op met Peter Hoogslag, [email protected] en bekijk de mediakit op www.navingo.com/MOCG/Mediakit.