Iv-Infra wint Innovatie Award met proefbelasting bruggen

Iv-Infra heeft de Innovation Award ZHZ 2017 gewonnen en mocht deze prijs op 14 juni in het Postillion Hotel in Dordrecht in ontvangst nemen. Het bedrijf uit Sliedrecht de prijs gewonnen met een innovatieve proefbelasting voor bruggen. Dit scheelt tijd en geld. Daarnaast zorgt de innovatie voor minder verkeersoverlast en meer duurzaamheid. Want door de aantoonbaarheid van de belastbaarheid kan vervanging of renovatie langer worden uitgesteld.

 

MBO-prijzen
Naast de uitreiking van de Innovatie Award zijn er in samenwerking met het Da Vinci College en Amega prijzen aan MBO-studenten uitgereikt.

NexTech Scholarships
Tijdens de avond werden eveneens de NexTecH Scholarships door Bert Bult en André Boer uitgereikt. Elk jaar kent NexTecH vier Scholarships toe, elk ter waarde van € 8.400 gedurende een studieperiode van vier jaar. Voor Havo- of VWO-scholieren die een profielwerkstuk hebben gemaakt op het gebied van techniek en het bestuur van NexTecH door middel van een motivatiebrief hebben overtuigd. De gelukkigen zijn Jelle Bezemer, Mike Spek, Anna Bakker, Tim Groeneweg, Lotte Vermeulen, Nadine Schellekens en Sanne van der Sluijs. Na de uitreikingen werd de avond vervolgd in de ontvangsthal van het hotel. Dit bood de gasten de gelegenheid nog na te praten over het geslaagde evenement en om te netwerken.

De Innovation Award ZHZ is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Port of BUSINESS.