Scheepswerf Slob bouwt nieuw kantoor in Papendrecht

Foto: Pixabay

Scheepswerf Slob bouwt een nieuw kantoor op bedrijventerrein Oosteind in Papendrecht. Het gebouw is voor de staf- en engineeringsafdeling en kijkt uit over rivier de Merwede.

“We maakten al lange tijd gebruik van porto cabins”, vertelt directeur Arjen Dekker van Scheepswerf Slob. Dat is natuurlijk niet ideaal. Te koud in de winter, te warm in de zomer: niet fijn voor onze medewerkers. Daarnaast heeft het niet de uitstraling die je als scheepswerf nastreeft. Slob bouwt op maat gemaakte casco’s voor luxe jachten en wil dat ook graag uitstralen met het nieuwe kantoor: robuust en toch comfortabel.”

“Wij en onze collega-bedrijven komen daarbij met plannen, de wethouders en medewerkers van de gemeente denken en werken mee. Ze staan echt open voor samenwerking, dat waarderen we enorm. Om onze nieuwbouwplannen uit te voeren, hebben we bijvoorbeeld een stukje grond van de gemeente nodig. Ook bij deze aankoop krijgen we medewerking. Daardoor kunnen we nu werken aan een nieuw, robuust en doelmatig kantoor met een prachtig uitzicht over de Merwede. Onze medewerkers kunnen hier prettig werken, we kunnen klanten goed ontvangen en onze plannen en werkzaamheden optimaal uitvoeren.”

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Nov 2018 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Rondvaart met Sinterklaas

Stap zondag 25 november met het hele gezin aan aan boord van de FutureLand Ferry voor een dolle boottocht door de Rotterdamse haven met Sinterklaas en zijn Pieten. Na de vaartocht kunnen de kinderen samen met de Pieten, onder begeleiding van Joanna Smolarz (Kunstatelier het Kruithuis), een mooie pietenmuts maken en een coole glitter tattoo laten zetten.

Programma
13.40 uur Opwachten Sinterklaas en Pieten bij FutureLand
13.50 uur Aankomst Sinterklaas en Pieten
14.00 uur Rondvaart met Sinterklaas en Pieten
15.30 uur Sinterklaas en Pieten bezoeken FutureLand
16.30 uur Uitzwaaien Sinterklaas en Pieten
Voor alle kinderen heeft de Sint een leuk presentje!

Knutselworkshop
Het knutselen van de pietenmuts en het zetten van een glitter tattoo kan tussen 11.00 en 16.00 uur. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Materiaal en begeleiding zijn inbegrepen.

Praktische informatie & reserveren
Voor deze Sinterklaasvaartocht geldt een speciaal tarief: alle passagiers, groot en klein, varen mee voor slechts € 7,95. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee aan boord. In het reserveringsysteem vind je deze bijzondere vaartocht met Sinterklaas na de keuze voor de boot en de selectie van 25 november. Je reservering is pas definitief na de laatste stap. Ga naar express.futureland.nl om te reserveren.

read more >