De Valk Yacht Brokers opent derde vestiging in Spanje

De Valk Yacht Brokers heeft een derde kantoor geopend in Spanje, in Vilanova Grand Marina, ten zuiden van Barcelona. De andere twee vestigingen zitten in Palma en Alicante. Het kantoor richt zich op de internationale verkoop en marketing van exclusieve motor- en zeiljachten van rond de 15 meter (50 voet).

Het nieuwe kantoor is een aanvulling op het bestaande serviceaanbod van De Valk in Palma, een populaire bestemming voor jachten, en de onlangs geopende vestiging in Alicante. De Valk Costa Blanca biedt een breed pakket makelaardijdiensten aan klanten die met hun jacht in dit deel van Spanje aanmeren. Daarnaast verleent het team ondersteuning in jachthavens als Valencia, Dénia, Altea, Alicante en Torrevieja.

Vilanova Grand Marina, een jachthaven exclusief voor superjachten
De Valk Barcelona is gevestigd in Vilanova Grand Marina, een van de eerste jachthavens in het Middellandse Zeegebied die exclusief zijn opgezet voor superjachten, met bijpassende voorzieningen en services. Met betonnen kades, directe toegang met de auto tot elke ligplaats, en werk- en parkeerplaatsen dicht in de buurt staan functionaliteit en comfort hier voorop. In de Vilanova Grand Marina zijn 49 ligplaatsen te koop en te huur, elk met een lengte van 25 tot 120 meter. Klanten van De Valk kunnen ook kiezen voor de Marina Vilanova, die geschikt is voor jachten vanaf 10 meter.