Partners en bezoekers ontmoeten elkaar tijdens MOCE2017

Partners en bezoekers kunnen elkaar dit jaar ook op andere manier ontmoeten tijdens MOCE, namelijk door middel van de Case Studies.

Op 19 april brengt het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) ruim honderd toonaangevende bedrijven uit de maritieme, offshore en energie industrie in contact met ambitieuze starters en doorgewinterde professionals. Dit jaar gaat MOCE een stap verder en creëert voor de partners en bezoekers de gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen.

Kennis is macht, kennis delen is kracht
Partners en bezoekers kunnen elkaar dit jaar ook op andere manier ontmoeten tijdens MOCE, namelijk door middel van de Case Studies. Tijdens de Case Studies gaan bezoekers twee uur met een actief of fictief probleem aan de slag van de partner in kwestie. Zo wordt de bezoeker tijdens de Case Study van Oceanco uitgedaagd om als lid van het Design & Innovation team na te denken over het ontwikkelen van speciale en innovatieve voorzieningen voor een ‘explorer style yacht’. Voor de bezoeker het moment om te laten zien wat hij of zij in huis heeft en voor partners de perfecte gelegenheid om aan te tonen wat je als werkgever te bieden hebt en te ontdekken wie er over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Daarnaast kunnen partners van MOCE hun beursdeelname dit jaar nog effectiever inrichten door gebruik te maken van Invite & Meet. Partners krijgen de primeur om voorafgaand aan MOCE gebruik te maken van de CV-database van de MaritiemeVacaturebank.nl om gericht personen uit te nodigen voor een gesprek op de stand.

Nieuwe partijen en oude bekenden
Dit jaar mag MOCE verschillende nieuwe bedrijven ontvangen in het WTC Rotterdam zoals Deme Group en Zeeland Seaports. Daarnaast zijn er ook genoeg oude bekenden aanwezig op 19 april. Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord en Tideway Offshore Solutions staan klaar om in gesprek te gaan met de ruim 4.000 bezoekers. Bekijk de plattegrond en de bijhorende partnerlijst om te zien wie er verder aanwezig zijn op MOCE2017.

“MOCE is altijd een drukbezochte beurs met een divers aanbod aan bezoekers: studenten, pas afgestudeerden maar ook professionals met veel ervaring. MOCE is daarom dé maritieme beurs waar Tideway en werkzoekenden elkaar vinden”, vertelt Koen Groenen van Tideway Offshore Solutions. “Ook in deze lastigere periode is het goed aanwezig te zijn, niet alleen om naamsbekendheid op te bouwen, maar ook te behouden.”

Voor geïnteresseerde bedrijven, er zijn nog stands beschikbaar. Neem contact op via 010-209 2600. Kijk voor overige informatie over Invite & Meet en het aanbod van Case Studies op www.MOCE.biz.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Mar 2018 >>
MTWTFSS
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >

Maritime Industry 2018

Binnenvaart beurs Maritime Industry wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem op 29, 30 en 31 mei 2018. Met ruim 500 exposanten wordt de complete sector voor de binnenvaart vertegenwoordigd in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

read more >

Electric & Hybrid Marine World Expo

De Electric & Hybrid Marine World Expo wordt van 27 tot en met 29 juni 2018 in Amsterdam gehouden en is uitsluitend bedoeld voor het demonstreren van de allernieuwste elektrische en hybride voortstuwingstechnologieën, -onderdelen en -oplossingen voor de maritieme industrie.

De Electric & Hybrid Marine World Expo is een internationaal evenement met standhouders en bezoekers uit de hele wereld en het is de enige beurs en conferentie waar nieuwe efficiënte voortstuwingstechnologieën en -onderdelen worden getoond aan een publiek van ontwerpers van voortstuwingssystemen, scheepseigenaren en -operators, botenbouwers, motorfabrikanten, scheepsarchitecten en operators/bevelhebbers van militaire vloten.

Bezoekers krijgen uitsluitend puur elektrische voortstuwingssystemen, hybride systemen en uiteraard de onderdelen daarvoor te zien en de genodigden zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en specificatie van scheepsmotoren en -onderdelen.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →