Partners en bezoekers ontmoeten elkaar tijdens MOCE2017

Partners en bezoekers kunnen elkaar dit jaar ook op andere manier ontmoeten tijdens MOCE, namelijk door middel van de Case Studies.

Op 19 april brengt het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) ruim honderd toonaangevende bedrijven uit de maritieme, offshore en energie industrie in contact met ambitieuze starters en doorgewinterde professionals. Dit jaar gaat MOCE een stap verder en creëert voor de partners en bezoekers de gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen.

Kennis is macht, kennis delen is kracht
Partners en bezoekers kunnen elkaar dit jaar ook op andere manier ontmoeten tijdens MOCE, namelijk door middel van de Case Studies. Tijdens de Case Studies gaan bezoekers twee uur met een actief of fictief probleem aan de slag van de partner in kwestie. Zo wordt de bezoeker tijdens de Case Study van Oceanco uitgedaagd om als lid van het Design & Innovation team na te denken over het ontwikkelen van speciale en innovatieve voorzieningen voor een ‘explorer style yacht’. Voor de bezoeker het moment om te laten zien wat hij of zij in huis heeft en voor partners de perfecte gelegenheid om aan te tonen wat je als werkgever te bieden hebt en te ontdekken wie er over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.

Daarnaast kunnen partners van MOCE hun beursdeelname dit jaar nog effectiever inrichten door gebruik te maken van Invite & Meet. Partners krijgen de primeur om voorafgaand aan MOCE gebruik te maken van de CV-database van de MaritiemeVacaturebank.nl om gericht personen uit te nodigen voor een gesprek op de stand.

Nieuwe partijen en oude bekenden
Dit jaar mag MOCE verschillende nieuwe bedrijven ontvangen in het WTC Rotterdam zoals Deme Group en Zeeland Seaports. Daarnaast zijn er ook genoeg oude bekenden aanwezig op 19 april. Damen Shipyards Group, Iskes Towage Salvage, Iv-Oil & Gas, Van Oord en Tideway Offshore Solutions staan klaar om in gesprek te gaan met de ruim 4.000 bezoekers. Bekijk de plattegrond en de bijhorende partnerlijst om te zien wie er verder aanwezig zijn op MOCE2017.

“MOCE is altijd een drukbezochte beurs met een divers aanbod aan bezoekers: studenten, pas afgestudeerden maar ook professionals met veel ervaring. MOCE is daarom dé maritieme beurs waar Tideway en werkzoekenden elkaar vinden”, vertelt Koen Groenen van Tideway Offshore Solutions. “Ook in deze lastigere periode is het goed aanwezig te zijn, niet alleen om naamsbekendheid op te bouwen, maar ook te behouden.”

Voor geïnteresseerde bedrijven, er zijn nog stands beschikbaar. Neem contact op via 010-209 2600. Kijk voor overige informatie over Invite & Meet en het aanbod van Case Studies op www.MOCE.biz.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Sep 2018 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Offshore Energy Exhibition & Conference in RAI Amsterdam

Op 22, 23 en 24 oktober wordt het Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) gehouden in RAI Amsterdam. Dit is Europa’s meest toonaangevende evenement voor de offshore energy sector. Het is uniek dat partijen die zich bezighouden met olie & gas, offshore wind en marine energy elkaar op één plek ontmoeten. De offshore energy sector is in transitie en OEEC biedt professionals de ideale plek om te netwerken, en na te denken over de toekomst van energiewinning op zee.

Offshore Energy Exhibition & Conference richt zich op technische, operationele en commerciële uitdagingen die gepaard gaan met de groei van de sector. Het driedaagse evenement biedt een platform waar naar schatting 570+ supply chain organisaties hun producten en services zullen tonen. Daarnaast is er gelijktijdig een conferentie dat belangrijke onderwerpen en oplossingen voor de offshore community behandelt.

Kijk voor meer informatie op www.offshore-energy.biz

read more >

EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder

Van 9 tot en met 11 november wordt de 3e editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden in Gebouw 66 van het Willemsoordcomplex in Den Helder. Dit jaar staat de beurs in het teken van duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen. De smaakmakers op dit evenement zijn SummerLabb en Sustainable Sailing/Substainable Boats (S-boats).

SummerLabb, een initiatief van programmamaker Jan Douwe Kroeske, is een platform dat innovatie en wetenschap naar breder publiek brengt. Jan Douwe Kroeske vult aan: “Ik heb een bijzondere band met Den Helder door mijn werk voor Jules Unlimited en de samenwerking die wij hadden in 2016 met SAIL Den Helder. Het is heerlijk om in de Kop van Noord-Holland, in de buurt van de marine en scheepvaart, te mogen werken en te praten over duurzaamheid en innovatie.”

Duurzaam varen en verbouwen
“Daarnaast sluit de deelname van SummerLabb naadloos aan bij de beurspresentatie van Jorrit Jouwsma. Met zijn Sustainable Sailing/Sustainable Boats (S-boats) kan hij laten zien wat de oplossingen zijn voor duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen,” aldus Jet Sluik, beursmanager. “Ook oudere schepen met een traditioneel uiterlijk kunnen op een duurzamere manier worden ingezet. Dit jaar hebben we al verschillende aanmeldingen die tijdens de beurs duurzame mogelijkheden willen tonen, zo ook Ruys Scheepstimmerwerken met elektrisch varen en Econoord met warmtepompen.”

EOC hoofdsponsor
Hoofdsponsor van de Traditionele Schepen Beurs is maritiem verzekeraar EOC. De prijs van een toegangskaartje bedraagt bij een boeking via onze website 9 euro per persoon. Met dit kaartje heeft de bezoeker ook gratis toegang tot het Marinemuseum, het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers en het lichtschip Texel. Bezoekers kunnen in de directe omgeving van Gebouw 66 gratis parkeren.

read more >