HISWA Amsterdam Boat Show 8 – 12 maart in RAI Amsterdam

Fun sports in de RAI Haven. Foto: HISWA

Het watersportevenement HISWA Amsterdam Boat Show vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart in RAI Amsterdam. Er zijn honderden boten tot ca. 10 meter te zien en er is een compleet aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en watersporter.

De beursvloer is ingedeeld in 7 verschillende watersportwerelden. Naast het bekijken van boten, onderdelen en accessoires op de beurs zijn er ook een tal van activiteiten dit jaar. Bezoekers kunnen lezingen bijwonen, workshops doen, demonstraties bekijken en er zijn activiteiten in het water georganiseerd. Nieuwkomer op de beurs is de Funsports Xperience, een extra hal van 4.000 m2 met funsport-activiteiten.

Er staan zo’n 250 bedrijven op de HISWA Amsterdam Boat Show en er is een vol programma voor zowel de nieuwe als de ervaren watersporter:

Een overzicht van alle activiteiten staat weergegeven op www.hiswarai.nl/programma.

 

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Apr 2018 >>
MTWTFSS
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Maritime Industry 2018

Binnenvaart beurs Maritime Industry wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem op 29, 30 en 31 mei 2018. Met ruim 500 exposanten wordt de complete sector voor de binnenvaart vertegenwoordigd in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

read more >

Electric & Hybrid Marine World Expo

De Electric & Hybrid Marine World Expo wordt van 27 tot en met 29 juni 2018 in Amsterdam gehouden en is uitsluitend bedoeld voor het demonstreren van de allernieuwste elektrische en hybride voortstuwingstechnologieën, -onderdelen en -oplossingen voor de maritieme industrie.

De Electric & Hybrid Marine World Expo is een internationaal evenement met standhouders en bezoekers uit de hele wereld en het is de enige beurs en conferentie waar nieuwe efficiënte voortstuwingstechnologieën en -onderdelen worden getoond aan een publiek van ontwerpers van voortstuwingssystemen, scheepseigenaren en -operators, botenbouwers, motorfabrikanten, scheepsarchitecten en operators/bevelhebbers van militaire vloten.

Bezoekers krijgen uitsluitend puur elektrische voortstuwingssystemen, hybride systemen en uiteraard de onderdelen daarvoor te zien en de genodigden zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en specificatie van scheepsmotoren en -onderdelen.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →