Registreer je voor de masterclasses tijdens Offshore Energy

Over anderhalve week vindt de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) weer plaats in Amsterdam RAI. Speciaal voor young professionals worden verschillende masterclasses georganiseerd die je een unieke kans geven om op een interactieve manier te sparren met een ‘captain of industry’. Registreren voor de masterclasses kan t/m woensdag 19 oktober.

Activiteiten voor young professionals tijdens OEEC
De twee masterclasses tijdens OEEC worden gegeven door Koos van Oord, Manager Offshore bij Van Oord en door Eric van der Meer, CEO van Airborne Oil & Gas.

Master class met Koos van Oord van Van Oord:
Op 25 oktober van 10.00 tot 12.00
Onderwerp: “How to survive the crisis: Strategies for the offshore supply industry in challenging times”
Lees meer over de master class met Koos van Oord

Master class met Eric van der Meer van Airborne Oil & Gas:
Op woensdag 26 oktober 2016 van 10.00 tot 12.00
Onderwerp: “New technology acceptance in offshore oil & gas”
Lees meer over de master class met Eric van der Meer

Wil jij deze masterclasses bijwonen?
Vergeet dan niet te registeren voor het event om aanwezig te kunnen zijn bij de masterclasses. Stuur bij het registreren je CV of motivatie mee.

Live talkshow bij de Community Square over een carrière in de energiesector
Wil je weten wat de huidige en toekomstige marktsituatie in de energiesector kan betekenen voor je carrière? Kom naar de Community Square op de beursvloer. Daar vinden verschillende live talkshows plaats. Zo is op woensdag 26 oktober van 12:30-13:30 uur een talkshow met het onderwerp “Career in energy” met Jo Peters van de Nederlandse Oil & Gas Exploration & Production Association (NOGEPA), John Baken van de Top Consortium Knowledge & Innovation Offshore Wind en Joannes Collette van het HBO Offshore Network.

Vragen? Neem contact op via info@offshore-energy.biz of bel +31 (0)10 2092600.

 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Feb 2018 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

HISWA Amsterdam Boat Show

De HISWA vindt plaats van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam. De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste jaarlijkse evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Met honderden boten, een uitgebreid aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot, lifestyle & recreatie en een boordevol kennis- en activiteitenprogramma, is de HISWA de perfecte start van het nieuwe watersportseizoen voor iedere (aankomend) watersporter.

read more >

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >

Maritime Industry 2018

Binnenvaart beurs Maritime Industry wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem op 29, 30 en 31 mei 2018. Met ruim 500 exposanten wordt de complete sector voor de binnenvaart vertegenwoordigd in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →