Laatste kans voor nominaties Opening Gala Dinner

Foto: Offshore Energy Opening Gala DinnerFoto: Offshore Energy Opening Gala Dinner

Tijdens het eerste Offshore Energy Opening Gala Dinner op maandag 24 oktober in Amsterdam brengt Navingo de industrie samen om verschillende successen te vieren door het uitreiken van drie industrie awards. Het voordragen van nominaties is nog mogelijk tot 14 augustus.

De genomineerden krijgen internationale erkenning en door de media-aandacht een sterke marktzichtbaarheid. Een deskundige jury, bestaande uit onder andere Edward Heerema (Allseas), Jan Hoegee (TNO) en Sander Vergroesen (IRO), zullen alle inzendingen zorgvuldig beoordelen en de drie genomineerden per award bepalen.

De drie awards die tijdens de Opening Gala Dinner worden gepresenteerd zijn; The Best Innovation in Offshore Energy Award; The Offshore Energy Public Outreach Award; en The Offshore Energy Young Engineer Award.

  • The Best Innovation in Offshore Energy Award gaat naar de beste innovatie in de gehele offshore energiemarkt van de afgelopen twee jaar (2015 en 2016).
  • The Offshore Energy Young Engineer Award kan worden toegekend aan een ingenieur van 35 jaar of jonger voor uitstekende prestaties in de industrie.
  • The Offshore Energy Public Outreach Award wordt uitgereikt aan een bedrijf, organisatie of project actief in de offshore energie industrie die uitstekend hebben gepresteerd op het gebied van publieksbereik.

Genomineerden worden begin september aangekondigd en de winnaars zullen in het bijzijn van internationale offshore energie professionals variërend van operators, dienstverlenende bedrijven, leveranciers en politici, tijdens de prijsuitreiking op het Opening Gala Dinner worden bekendgemaakt. Meer informatie over hoe u nominaties kunt voordragen, de aanmeldingscriteria en de juryleden is te vinden op https://offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/

Als aanvulling op de prijsuitreiking zullen er tijdens het galadiner in de Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam een culinair diner, muzikale intermezzo’s en toespraken van hoogwaardigheidsbekleders worden gepresenteerd aan de gasten. De gastheer van deze avond is Mathijs Bouman, bekend van onder andere RTL en het Financieele Dagblad.

Wilt u bij het gala aanwezig zijn? U kunt het Offshore Energy Opening Gala Dinner bijwonen door het kopen van een tafel voor tien personen of door het kopen van individuele tickets.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Jan 2018 >>
MTWTFSS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Tentoonstelling over Abel Tasman 

Precies 375 jaar geleden vertrok Lutjegaster Abel Tasman vanuit Batavia met twee schepen – De Heemskerck en de Zeehaen – en 110 man aan boord richting het onbekende Zuidland. Een reis die enorme ontdekkingen op zou leveren, waaronder het gebied dat later Tasmanië zou worden genoemd. In het Noordelijk Scheepvaartmuseum is van 25 november t/m 18 februari de tentoonstelling ‘Abel Tasman – Welkom aan boord!’ te zien. In de tentoonstelling wordt er terug gekeken op deze reis en wordt het leven aan boord getoond aan de hand van drie vertellers.

De ontdekkingsreizen van de Nederlanders in de 17e eeuw betekenden een grote aanslag op Portugal en Spanje die de zeehandel in handen hadden. Ook Abel Tasman werd door de Vereenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) erop uitgezonden om het  onbekende Zuidland te openen voor handel. Hij ontdekte op zijn reizen tussen 1642 en 1644 Tasmanië, Nieuw-Zeeland en Tongatapu en bracht grote delen van Australië in kaart. In ‘Abel Tasman –Welkom aan boord!’ laten drie vertellers de bezoeker kennismaken met Abel Tasmans scheepsreis met De Heemskerck. Scheepstimmerman Jacobs, navigator Visscher en barbier Haelbos vertellen over het doel van de expeditie, de verkenning van de kust en plaatsbepaling als navigator en het leven aan boord en ontmoetingen met eilandbewoners.

Het Noordelijk Scheepvaartmuseum verandert de komende jaren van maritiem museum naar het historisch museum van Groningen.

 

read more >

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →