Jan De Nul bij aantrekkelijkste werkgevers

Uit een nationaal onderzoek van het internationale onderzoeksbureau Universum uit Zweden bleek Jan De Nul Group op de 3e plaats staat als meest aantrekkelijke werkgever van België binnen de sector van ingenieurswetenschappen, natuurwetenschappen en IT. Google en Microsoft stonden op de 1e en 2e plaats en BASF en BMW Group op de 4e en 5e plaats.

Er zijn 7.525 studenten van 20 universiteiten en hogescholen uit 103 verschillende studierichtingen geïnterviewd over potentiële werkgevers uit de sectoren Ingenieurswetenschappen/Natuurwetenschappen/IT, Humane wetenschappen/Vrije Kunst/Onderwijs, Gezondheidszorg/Geneeskunde en Rechten.

Het is een gevolg van de geleverde inspanningen van de bedrijven om te investeren in hun merknaam en employer branding. Ook Jan De Nul Group onderkent deze noodzaak en zette de afgelopen jaren extra in op HR-campagnes onder collega’s en in de pers. Met onder andere cartoons van Kamagurka spoorde Jan De Nul studenten en potentiële werknemers aan om te komen solliciteren voor een uitdagende functie op kantoor, aan boord of in het buitenland.

Meer weten over Jan De Nul? Lees hier hun bedrijfsprofiel