Steven Lak nieuwe algemeen voorzitter EVO

Steven Lak neemt op 1 juni de voorzittershamer over van Chris Bruggink. Laatstgenoemde heeft EVO negen jaar gediend en neemt op 1 juni aanstaande afscheid. Lak is tevens beoogd voorzitter van de nieuwe vereniging EVO Fenedex.

Steven Lak (1954) is tevens voorzitter van zowel Deltalinqs als de Rotterdam Port Promotion Council. Daarnaast bekleedt hij nog diverse andere bestuurlijke functies, waaronder het lidmaatschap van het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW. Met Steven Lak krijgt EVO een Algemeen Voorzitter die ruime ervaring heeft in leidinggevende functies in het bedrijfsleven, als bestuurder en als gedreven behartiger van de belangen van het bedrijfsleven.

Steven Lak wordt benoemd voor de gebruikelijke periode van drie jaar. Het Algemeen Bestuur van EVO heeft hem unaniem gekozen. Lak neemt tijdens de Ledenraad voorafgaand aan de EVO Supply Chain Summit op 1 juni aanstaande in Kasteel De Haar bij Haarzuilens de voorzittershamer over van Chris Bruggink.

EVO behartigt de logistieke belangen van in Nederland gevestigde handels- en productiebedrijven en heeft met 15.000 leden. De nieuwe Algemeen Voorzitter heeft als bijzondere opdracht het fusieproces met exporteursvereniging Fenedex het komende jaar bestuurlijk in goede banen te leiden.