Workships Contractors getest door Lloyds Register

Het Arbo- en Veiligheidsmanagementsysteem (OHSAS18001) van Workships Contractors is onlangs getest door Lloyds Register. Workships Contractors heeft deze test met goed resultaat afgesloten, waarvan het certificaat het bewijs is.

Voor Workships Contractors B.V. heeft werkgerelateerde Gezondheid en Veiligheid (Occupational Health and Safety) voor alle werknemers de hoogste prioriteit, met name vanwege activiteiten in een potentieel gevaarlijke werkomgeving als de offshore olie, gas en hernieuwbare energie industrie. Een van de belangrijkste doelen dat het management heeft is om te allen tijde de menselijke factor in een operatie veilig en gecontroleerd te houden voor zowel project, schip als bemanning.

Workships Contractors verklaart: “Het is nu aan onze walorganisatie en de bemanning aan boord van alle schepen onder ons management om aan onze eigen verwachtingen en de verwachtingen van onze klant Acta Marine Wind Services B.V. te voldoen en door te gaan met het streven naar veiligheid en succes.”