TeamCo Shipyard bestaat 10 jaar

In november bestond TeamCo Shipyard tien jaar. TeamCo Shipyard werd eind 2005 opgericht. Gerrie van Tiem en Marcel Zweers startten hun bedrijf op een leegstaande werf in Heusden. Sindsdien is TeamCo Shipyard uitgegroeid tot een toonaangevende en veelzijdige scheepsbouwer.

2016 staat voor TeamCo in het teken van een uitbreiding en verbouwing van de werf. “De vergunningen zijn rond en op 1 april kunnen we starten”, aldus Gerrie van Tiem. “Het gaat om een verbouwing van een bestaande  loods en nieuwe kantoren. Ook zullen we de werkplaats herinrichten. Door de maatregelen kunnen we straks efficiënter werken en de interne logistiek verbeteren.” De verbouwing is naar verwachting in september gereed.

Donatie aan KiKa
Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan liet TeamCo een site bouwen met een online fotopuzzelspel, ‘Shipbuildingpuzzle’. De uitdaging was zo snel mogelijk de puzzel te maken. TeamCo doneerde per gespeeld spel € 0,10. In zes maanden tijd is de ‘Shipbuildingpuzzle’ meer dan 24.000 keer gespeeld. Marcel Zweers en Gerrie van Tiem verhoogden het bedrag met € 3.000,-, om in totaal € 5.450,- op de rekening van KiKa te storten

 

 

 

 

 

 


Meer… TeamCo Shipyard