Nominaties Conny van Rietschoten Trofee 2015

Op dinsdag 1 december 2015 wordt de Conny van Rietschoten Trofee aan de Zeiler van het Jaar uitgereikt in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens het Zeiler van het Jaar feest. Helden uit de zeilsport worden hier in het zonnetje gezet en Degene die de meest opmerkelijke prestatie heeft geleverd in de zeilsport.

De afgelopen maanden hebben zeilers hun helden kunnen nomineren voor verschillende categorieën. Naast de felbegeerde Van Rietschoten Trofee, kozen zeilers het jeugdtalent voor de Flyer Trofee. De jury heeft voor beide trofeeën twee kandidaten geselecteerd:

De nominaties zijn:
Conny van Rietschoten Trofee
Bouwe Bekking
Rutger van Schaardenburg

Flyer Trofee
Maxime Jonker
Sil Hoekstra

Op deze avond wordt ook de Maas Trofee uitgereikt aan de vrijwilliger(s) die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft/hebben gemaakt voor de zeilsport.

Coach van het Jaar en de Mediaprijs
Vorig jaar heeft het Watersportverbond de Coach van het Jaar en de Mediaprijs geïntroduceerd. Op deze manier worden ook de mensen achter de sporters en de sport in het zonnetje gezet. Pim Stumpel was de eerste die de prijs voor Coach van het Jaar mocht ontvangen als coach van de Optimisten Kernploeg. NOS mannen Ayolt Kloosterboer en Roy Tular ontvingen de Mediaprijs voor hun verslaglegging van het WK in Santander.

Dit jaar zijn Anje-Marijcke van Boxtel en Jacco Koops de kanshebbers op de Coach prijs, Stefan Coppers en Eric van Staten maken kans op de Mediaprijs. Genodigden kunnen op de avond zelf nog hun stem uitbrengen op hun favoriet middels een fysieke stembus.

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Feb 2018 >>
MTWTFSS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

HISWA Amsterdam Boat Show

De HISWA vindt plaats van woensdag 7 t/m zondag 11 maart 2018 in RAI Amsterdam. De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste jaarlijkse evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Met honderden boten, een uitgebreid aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot, lifestyle & recreatie en een boordevol kennis- en activiteitenprogramma, is de HISWA de perfecte start van het nieuwe watersportseizoen voor iedere (aankomend) watersporter.

read more >

Maritime & Offshore Career Event 28 maart 2018

De datum voor de 12e editie van het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) is bekend: woensdag 28 maart 2018. Na intensief overleg met diverse opleidingen en bedrijven is deze datum als beste optie geselecteerd. WTC Rotterdam staat deze dag geheel in het teken van het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. De organisatie, Navingo BV, verwacht ook dit jaar weer bezoekers uit binnen- en buitenland en mooie namen onder de exposanten te verwelkomen.

Investeren in de toekomst
De Nederlandse maritieme en offshore energie industrie dankt haar wereldwijde positie aan de vele innovaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Zonder goed opgeleid en gekwalificeerd personeel waren deze innovaties niet mogelijk geweest. Om deze positie te behouden is het belangrijk om de verschillende functies binnen de sector op alle niveaus en binnen elke carrièrefase te presenteren en te laten zien wat deze industrie zo aantrekkelijk maakt om in te werken. Als platform voor zowel carrière als opleiding is MOCE een belangrijk onderdeel van de missie om technische en nautische expertise in de sector te behouden.

Ruime aandacht voor persoonlijk contact
In 2017 ging MOCE de verdieping in met een omvangrijk inhoudelijk programma waarin relevante thema’s werden uitgelicht en er ruimte was voor discussie. De meer dan 100 partners gebruikten MOCE als het platform om te laten zien waar zij als bedrijf voor staan. De ruim 3500 bezoekers konden op de beursvloer de deelnemende bedrijven spreken maar kregen eveneens de kans om aan te schuiven bij interessante Master Classes of trainingen van de desbetreffende bedrijven. Ook in de volgende editie zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijk contact en het ‘matchen’ van bezoekers met bedrijven.

Blijf up-to-date
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

read more >

Maritime Industry 2018

Binnenvaart beurs Maritime Industry wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem op 29, 30 en 31 mei 2018. Met ruim 500 exposanten wordt de complete sector voor de binnenvaart vertegenwoordigd in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

read more >

Maritieme vacatures>

Bunker Surveyor

Bunker Surveyor

MCE Marine Surveyors B.V.

lees meer →