Texel bedient grote aantallen passanten met nieuwe FastData App

Waddenhaven Texel heeft voor de opening van het seizoen de nieuwe app van de state-of-the-art havensoftware FastData in gebruik genomen. Texel ontvangt in het seizoen dagelijks een grote stroom passanten, die vrijwel allemaal op het zelfde moment de haven binnenlopen.

Met deze nieuwe, speciale FastData App wijst de havenmeester nu razend snel ligplaatsen aan en de tarieven worden direct, automatisch berekend, ondanks de complexiteit van die tarieven.

De Stichting Jachthavens Waddeneilanden in Oudeschild op Texel beheert zowel de gastvrije en comfortabele de Stichtingshaven met 250 ligplaatsen, als de vrije ligplaatsen van de naast gelegen verenigingshaven.

Een jachthaven runnen is specialistenwerk. Met de ‘keep it simple’ FastData havensoftware beheert de Stichting de haven efficiënt. De Voorzitter beoordeelt met een laptopversie managementaspecten.

Pinbetalingen nemen ook hier toe, naast de contante geldstroom. Vaak is een sluitende administratie daarvan een probleem. In FastData worden beide geldstromen bewijsbaar geregistreerd en sluitend geboekt.

Meer… www.fastdata.nl