Nieuwe vestiging Bredenoord Rotterdam levert sneller dan ooit mobiele stroomoplossingen

Noodstroomleverancier Bredenoord opent per 1 april een nieuwe vestiging, nabij kruising Ridderster langs de A15/A16 in Ridderkerk (regio Groot-Rotterdam). Het is de tweede vestiging van het Apeldoornse bedrijf in Nederland. Doel is om bedrijven en organisaties in de regio Rotterdam beter te kunnen voorzien van mobiele stroomoplossingen. Daarmee is nu snellere levering mogelijk, mede dankzij de samenwerking met Hak Transport.

Bredenoord beschikt over een verhuurvloot van meer dan 2000 aggregaten, van 15 kVA tot 2000 kVA. Er zijn oplossingen voor tijdelijke stroom in noodsituaties, bij allerlei soorten werkzaamheden en voor gepland onderhoud. Daarnaast biedt het bedrijf permanente noodstroominstallaties en duurzame stroomoplossingen, zoals de ESaver, een hybride aggregaat dat tot wel 70% brandstof kan besparen. Algemeen directeur Jaap Fluit: “Onze klanten hebben behoefte aan een flexibele partner die snel kan inspringen op onverwachte vraag. Met de nieuwe vestiging zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar in de regio Rotterdam. We hebben daarvoor in Hak Transport een zeer solide partner gevonden, met ruime ervaring in de logistieke dienstverlening.”

Maatwerk Naast de brede verhuurvloot biedt Bredenoord ook maatwerk-stroomoplossingen. Zo leverde het bedrijf al diverse speciaal ingeregelde testinstallaties voor toepassing in de offshore-industrie en is er ruime ervaring met onderhoudswerkzaamheden, compressortests en backupvoorzieningen in grote industriële installaties. Areamanager Harold Harte: “Wij ontwikkelen samen met de klant unieke oplossingen voor vaak zeer specialistische werkzaamheden. Daarbij hebben we oog voor duurzaamheid. We bieden onze klanten verschillende brandstofbesparende en dus goedkopere oplossingen.”

Samenwerking Hak Transport Zowel Hak Transport als Bredenoord zijn familiebedrijven, met samen meer dan 150 jaar waardevolle ervaring. Jeroen Dekker, manager Rental Divisie Bredenoord: “In de zoektocht naar de juiste partner was het voor ons belangrijk dat het DNA van beide bedrijven perfect zou matchen. In Hak Transport hebben we een partner gevonden die zaken doet vanuit eenzelfde historie en met dezelfde visie op het ondernemen van de toekomst. Cees Hak, directeur Hak Transport: “Wij verheugen ons op de samenwerking en zijn er zeker van dat wij de wensen van de klant op een veilige, correcte en snelle wijze kunnen uitvoeren”.

Internationaal De nieuwe vestiging in Ridderkerk is de vijfde in totaal. Naast het hoofdkantoor in Apeldoorn is Bredenoord ook te vinden in het Duitse Schopsdorf en Wörnitz en het Deense Vejle. Vanuit de vijf vestigingen worden werkzaamheden over de hele wereld gedaan. Verwacht wordt dat er voor 2016 een zesde vestiging wordt geopend in Hamburg.

Meer… Bredenoord