Transport en Logistieke inbrengveiling

Heftruck

De eerste Transport en Logistieke inbrengveiling georganiseerd door Troostwijk Veilingen heeft een goed resultaat opgeleverd.  In totaal is 95% van de kavels van de hand gegaan door middel van een totaal van 531 biedingen. Diverse topstukken  zijn op een internationale markt van eigenaar verwisseld. In totaliteit is maar liefst 74% van de goederen verkocht aan buitenlandse kopers. De reden daarvoor is dat gemiddeld gezien Nederlandse bedrijven hun assets bovengemiddeld goed onderhouden en daardoor een forse meerwaarde hebben voor buitenlandse gebruikers.

Xander van Beekum, Accountmanager Transport & Logistiek bij Troostwijk Veilingen: We merken dat veel bedrijven logistieke objecten wensen te verkopen wegens vernieuwing van de vloot als ook bedrijven die verouderd materieel wensen af te stoten, omdat men al dan niet gedwongen wil inkrimpen. Er is veel transportmaterieel in Nederland aanwezig  dat door de strenge regelgeving en emissieclassificering niet meer gebruikt kan worden in Nederland, maar zeker nog elders gebruikt kan worden. Daar moet een volgende gebruiker voor gevonden worden, veelal aan de buitengrenzen van Europa. En dat is gelukt.”

Hij vervolgt:  “Voortvloeiend uit het succes hebben we besloten om het eerste kwartaal 2015 wederom een veiling van logistieke objecten te gaan organiseren. Bedrijven die van deze themaveiling willen profiteren om hun materieel te verkopen, kunnen deze aanmelden via transport&[email protected]

Meer… Troostwijk