Seabourn Spirit en Legend keren terug naar Caribbean voor afscheidscruise

Swimming Pool at Sunrise

Voor hun laatste seizoen als Seabourn schip keren de Seabourn Spirit en Seabourn Legend terug naar de Caribbean, waar het twintig jaar geleden voor beide schepen begon. Beide schepen bieden de bekende en bekroonde Seabourn evenementen ‘Caviar in the Surf’ en de ‘Marina dag’ aan. De Seabourn Spirit en Seabourn Legend worden in het voorjaar van 2015 overgedragen aan hun nieuwe eigenaren.

“Seabourn Spirit en Seabourn Legend hebben vele onvergetelijke herinneringen en speciale ‘Seabourn Moments’ opgeleverd de afgelopen jaren,” aldus Seabourn President Richard Meadows. “We nodigen onze gasten graag voor de laatste keer aan boord van deze bijzondere schepen uit om nog één keer terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon.”

Vanaf 15 november 2014 biedt Seabourn Spirit 18 zevendaagse cruises afwisselend tussen St. Maarten en Barbados. Het ultra-luxe cruiseschip vertrekt op 21 maart 2015 voor zijn laatste Seabourn cruise, voor een 13-daagse trans-Atlantische reis van St. Maarten naar Barcelona. Op 9 november 2014 begint Seabourn Legend aan een reeks van afwisselende zevendaagse cruises tussen St. Maarten en Aruba. Daarna verlaat ook de Seabourn Legend het Caribisch gebied voor zijn laatste cruise, een 29-daagse trans-Atlantische reis van St. Thomas naar Civitavecchia (Rome).

Gedurende alle cruises wordt op beide schepen het beroemde evenement ‘Caviar in the Surf’ georganiseerd, waarbij medewerkers vanaf een surfplank in het water gekoelde champagne en kaviaar serveren. Daarnaast wordt er een royale barbecue lunch geserveerd en is er tijd om te genieten van diverse watersportactiviteiten en live muziek. Het ‘Caviar in the Surf’ evenement staat gepland voor Prickly Pear Island in de Britse Maagdeneilanden en Mayreau in St. Vincent en de Grenadines.

Caviar in the Surf

Een ander hoogtepunt gedurende de Caribische cruises is de populaire ‘Marina dag’, een uniek uitklapbaar watersportplatform achter het schip. Van waterfietsen en kajakken tot zwemmen in de zee en bananenboot varen, gasten genieten van de warme wateren van het Caribisch gebied gedurende de ‘Marina dag’.

De intieme en bekroonde schepen van Seabourn zijn een klasse apart: ruime, mooi ingerichte suites, vaak met veranda; diners in een waaier van restaurants; open bars overal op het schip; kwaliteitswijn tijdens de lunch en het diner; bekroonde, persoonlijke service en een ontspannen, gezellige sfeer waardoor gasten zich meteen thuis voelen aan boord. De Seabourn schepen doorkruisen de wereldzeeën het gehele jaar door, naar de meest begeerde bestemmingen op het beste tijdstippen van het jaar, zowel bruisende steden als minder bekende jachthavens en verborgen pareltjes waar maar weinig reizigers ooit voet aan wal zetten. Tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgen gasten een van de beste reiservaringen ter wereld, all-inclusive.

Meer… Seaborn

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Jan 2020 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Geen evenementen Geen evenementen