Holland America Line biedt boordtegoed en vroegboekvoordelen tijdens Oktober Cruisemaand

Tijdens de Oktober Cruisemaand biedt Holland America Line speciale acties die consumenten de mogelijkheid geven om een cruisevakantie te boeken met aantrekkelijke voordelen.
Er wordt elk jaar extra aandacht besteed aan cruisevakanties. “Wij vieren de Oktober Cruisemaand door speciale acties aan te bieden om reizigers te verleiden tot het boeken van hun droomvakantie,” zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing Sales & Sales bij Holland America Line. “Door het combineren van de Explore4 voordelen en een boordtegoed, kunnen gasten deze maand tegen zeer scherpe tarieven boeken, inclusief leuke extra´s, bij Holland America Line.”

De Explore4 actie loopt de hele maand oktober en biedt vier voordelen bij het boeken van speciaal geselecteerde cruises in 2015 en 2016. Gasten ontvangen een gratis upgrade, verlaagde tarieven voor de derde en vierde persoon die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden. Daar bovenop ontvangen gasten die een buitenhut of hogere categorie boeken een gratis diner in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Gasten die een suite boeken ontvangen daarnaast ook nog US$ 300 boordtegoed per stateroom (US$ 150 per persoon) en een gratis diner in Canaletto, het specialiteitenrestaurant voor een intiem Italiaans diner.
Reizigers die willen profiteren van de Explore4 voordelen kunnen geselecteerde routes kiezen naar bijna alle bestemmingen van Holland America Line, waaronder Alaska, Azie, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, het Caribisch gebied, Europa. Mexico/Hawaii, het Panamakanaal en Zuid Amerika/Antarctica.

Gasten die tijdens de Oktober Cruisemaand een buitenhut of hogere categorie boeken op een van de speciaal geselecteerde cruises in 2015 of 2016, ontvangen bovenop alle andere voordelen nog een extra boordtegoed. Afhankelijk van de geboekte cruise en hut kan dit tegoed oplopen tot US$ 200 per persoon.

Cruise Event voor consumenten op 18 en 19 oktober in Amsterdam
Consumenten die interesse hebben in een cruisevakantie kunnen tijdens de Oktober Cruisemaand volop inspiratie opdoen op het Cruise Event in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het Cruise Event vindt plaats op 18 en 19 oktober en biedt bezoekers volop mogelijkheden om informatie te vergaren over cruisevakanties en cruisebestemmingen. Holland America Line is uiteraard ook aanwezig op het Cruise Event en helpt bezoekers graag bij het samenstellen van hun droomcruise. Uniek aan dit evenement is dat ook cruisereizigers zelf aan het woord komen. Hét moment om met hen een praatje te maken en vragen te stellen. De Cruisereizigers zullen vertellen over hun ervaringen aan boord.

Meer… Holland America Line 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Oct 2018 >>
MTWTFSS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Offshore Energy Exhibition & Conference in RAI Amsterdam

Op 22, 23 en 24 oktober wordt het Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) gehouden in RAI Amsterdam. Dit is Europa’s meest toonaangevende evenement voor de offshore energy sector. Het is uniek dat partijen die zich bezighouden met olie & gas, offshore wind en marine energy elkaar op één plek ontmoeten. De offshore energy sector is in transitie en OEEC biedt professionals de ideale plek om te netwerken, en na te denken over de toekomst van energiewinning op zee.

Offshore Energy Exhibition & Conference richt zich op technische, operationele en commerciële uitdagingen die gepaard gaan met de groei van de sector. Het driedaagse evenement biedt een platform waar naar schatting 570+ supply chain organisaties hun producten en services zullen tonen. Daarnaast is er gelijktijdig een conferentie dat belangrijke onderwerpen en oplossingen voor de offshore community behandelt.

Kijk voor meer informatie op www.offshore-energy.biz

read more >

EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder

Van 9 tot en met 11 november wordt de 3e editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden in Gebouw 66 van het Willemsoordcomplex in Den Helder. Dit jaar staat de beurs in het teken van duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen. De smaakmakers op dit evenement zijn SummerLabb en Sustainable Sailing/Substainable Boats (S-boats).

SummerLabb, een initiatief van programmamaker Jan Douwe Kroeske, is een platform dat innovatie en wetenschap naar breder publiek brengt. Jan Douwe Kroeske vult aan: “Ik heb een bijzondere band met Den Helder door mijn werk voor Jules Unlimited en de samenwerking die wij hadden in 2016 met SAIL Den Helder. Het is heerlijk om in de Kop van Noord-Holland, in de buurt van de marine en scheepvaart, te mogen werken en te praten over duurzaamheid en innovatie.”

Duurzaam varen en verbouwen
“Daarnaast sluit de deelname van SummerLabb naadloos aan bij de beurspresentatie van Jorrit Jouwsma. Met zijn Sustainable Sailing/Sustainable Boats (S-boats) kan hij laten zien wat de oplossingen zijn voor duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen,” aldus Jet Sluik, beursmanager. “Ook oudere schepen met een traditioneel uiterlijk kunnen op een duurzamere manier worden ingezet. Dit jaar hebben we al verschillende aanmeldingen die tijdens de beurs duurzame mogelijkheden willen tonen, zo ook Ruys Scheepstimmerwerken met elektrisch varen en Econoord met warmtepompen.”

EOC hoofdsponsor
Hoofdsponsor van de Traditionele Schepen Beurs is maritiem verzekeraar EOC. De prijs van een toegangskaartje bedraagt bij een boeking via onze website 9 euro per persoon. Met dit kaartje heeft de bezoeker ook gratis toegang tot het Marinemuseum, het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers en het lichtschip Texel. Bezoekers kunnen in de directe omgeving van Gebouw 66 gratis parkeren.

read more >