Fircroft loopt voorop in QHSSE

In navolging van de FPAL Audit eerder dit jaar werd bevestigd door FPAL dat Fircroft met succes en ook beduidend hoger dan de concurrentie heeft gescoord in bijna alle gebieden zoals Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid, Welzijn en Milieu (QHSSE).

Als onderdeel van het FPAL goedkeuringsproces worden resultaten van Fircroft vergeleken met zes andere concurrenten in werving en aanverwante industrieën.
Uit resultaten van de FPAL audit en QHSSE benchmarking-verslag blijkt Fircroft duidelijk te leiden op QHSSE gebied in vergelijking met de concurrentie.

Wat is FPAL?
FPAL kwalificeert, evalueert en controleert leveranciers ten behoeve van cliënten binnen de Oil & Gas industrie. Alle grote cliënten van Fircroft gebruiken FPAL om zo potentiele leveranciers van personeel te kwalificeren.

Er zijn momenteel meer dan 50 Olie & Gas bedrijven geregistreerd bij FPAL
Fircroft grootste klanten zijn o.a.:

• Shell
• BP
• Chevron
• Total E&P

Martin Fiddler, Quality Systems Manager zei er het volgende over: “Dit is geweldig nieuws en toont duidelijk aan dat Fircroft het initiatief neemt op HSSE gebied vergeleken met een aantal van haar belangrijkste concurrenten. ”

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, organiseert Fircroft Nederland voor de derde maal een benefiet golfevenement: de Fircroft Make a Wish Invitational. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.
De opbrengst van het golfevent komt geheel ten goede aan Make a Wish Nederland en het event vindt plaats op vrijdag 12 september aanstaande op de Sluispolder Golf Club in Alkmaar.

Er is al met veel belangstelling en enthousiasme op het evenement gereageerd. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname AAN HET EVENT kost € 100,- voor een volledig verzorgde golfdag inclusief lunch, diner, consumpties en een goodybag. Bij het afsluitend diner vindt er een veiling plaats, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door o.a. Pin High Travel en Grand Winston Hotel.

Uiteraard zijn er nog tal van mogelijkheden voor sponsoring van de verschillende andere onderdelen van het toernooi. Neem voor meer informatie contact op met Leonie Wennekers of via NLevents@fircroft.com of bel 070-34 00 450.

Fpal

Meer… Fircroft 

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Jan 2020 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Geen evenementen Geen evenementen