Seminar `Emissies in de Haven` op 21 mei

Op woensdagmiddag 21 mei organiseert het Platform Schone Scheepvaart een seminar ‘Emissies in de Haven’. De Rotterdamse haven wil in 2030 wereldwijd koploper zijn op het gebied van efficiency, duurzaamheid en veiligheid van de scheepvaart. Om dat doel te bereiken is samenwerking met de maritieme sector essentieel.

Aan bod komt de belangrijkste regelgeving over emissies in de haven. Daarnaast wordt verder ingegaan op de faciliteiten die geboden worden om het milieu en de leefomgeving in havens te verbeteren.

Het seminar wordt afgesloten met een forumdiscussie onder leiding van de dagvoorzitterJaap Jelle Feenstra van Port of Rotterdam.

Dit seminar is bedoeld voor de hele maritieme sector: reders, werven, toeleveranciers, kennisinstellingen, klassenbureaus, havenautoriteiten, overheden en studenten.

Het doel van het Platform Schone Scheepvaart is het reduceren van emissies van schepen die de concurrentiepostitie en bedrijfsvoering van de Nederlandse maritieme sector ten goede komt. De KVNR is lid van het Platform Schone Scheepvaart.

Meer… Schone Scheepvaart