Rutte bezoekt Maritime & Offshore Career Event

RutteMinister-president Mark Rutte was woensdagochtend 2 april aanwezig tijdens de opening van het Navingo Maritime & Offshore Career Event in Rotterdam. Eerder die ochtend had Rutte een bezoek gebracht aan de HAM 316, een sleephopperzuiger van Van Oord.

De carrièrebeurs van Navingo is het grootste evenement in Nederland op het gebied van opleiding en carrière in de maritieme sector. Minister-President Rutte kwam langs op de beurs om te zien wat er leeft in de sector. Samen met Navingo-directeur Coert van Zijll Langhout en beursmanager Annemieke den Otter bezocht Rutte, die erg geïnteresseerd was in de verschillende branches, meerdere stands. Zo bekeek hij de stands van verschillende jachtbouwers, vond hij de stand van Heerema Group machtig mooi en natuurlijk bracht de minister-president een bezoekje aan Defensie, waar hij de aanwezige jongeren enthousiasmeerde voor een carrière op zee.

Ook bij de opening van het Maritime & Offshore Career Event om 11.00 door Young Maritime Representative Coen Bouhuys was Rutte aanwezig. In het publiek luisterde hij naar de woorden van de jonge Coen, die alle werkgevers succes wenste in hun zoektocht naar werknemers en alle studenten in hun zoektocht naar werk. Rutte complimenteerde Coen met zijn speech: “Heb je al aan een carrière in de politiek gedacht?”

Meer… Maritime & Offshore Career Event