Twee beurzen tijdens Tall Ship Races Harlingen

TallShipRacesHarlingen

Van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli bruist Harlingen van de activiteiten tijdens de Tall Ships Races 2014. Tijdens dit grote nautische publieksevenement worden in Harlingen ook twee beurzen gehouden: een Haven & Offshore Beurs en een Maritiem Technische Banenbeurs.

Haven & Offshore Beurs Harlingen uitstekend zakelijk platform
Op donderdag 3 en vrijdag 4 juli vindt de Haven & Offshore Beurs Harlingen plaats. Deelnemers uit binnen- en buitenland presenteren zich op deze beurs aan een zakelijk publiek uit het Noorden en de rest van Nederland zoals bedrijven uit de haven & offshore sector, transport en logistiek, scheepsbouw, windenergie, gas- en oliewinning, technische suppliers en ingenieursbureaus. Ook overheden en overkoepelende organisaties zijn van de partij evenals zakelijke dienstverleners en andere toeleveranciers. Tijdens de beurs vinden diverse activiteiten plaats zoals een conferentie over het internationaal varend vrachtzeilschip project SAIL. De Haven & Offshore Beurs wordt gehouden in een groot tentenpaviljoen bij de entree van de industriehaven bij de Tjerk Hiddessluizen.

Deelname aan de beurs valt uitstekend te combineren met relatiemarketing activiteiten op de tallships.

Maritiem Technische Banenbeurs Harlingen presentatie van banen, scholing en voorlichting

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli wordt in de Nieuwe Willemshaven de Maritiem Technische Banenbeurs Harlingen gehouden. De maritieme sector, de toeleverende technische bedrijven, de scheepsbouw en de sector transport en logistiek zoeken voortdurend nieuwe werknemers. Zowel op zee, in de binnenvaart en in de havens en aan de wal is er behoefte aan goed opgeleid en gemotiveerd personeel. De beurs biedt werkgevers, uitzendbureaus, aanbieders van opleidingen, dienstverleners uit de arbeidsmarkt en verder iedereen die betrokken is bij de arbeidsmarkt een uniek ontmoetingsplatform. De beurs vindt plaats in één van de drukst bezochte gebieden van het Tall Ships Races evenement en is vrij toegankelijk.

Meer… www.heobeursharlingen.nl en The Tall Ship Races 2014