Inschrijving voor Holland Paviljoens op Europort 2015 start maandag

Vanuit diverse kanten is het verzoek gekomen om eerder de mogelijkheid tot inschrijven aan te bieden bij beursdeelnames. In reactie hierop heeft HME besloten iedere beursdeelname die klaar is voor publicatie meteen te publiceren op de bekende kanalen. Zo ook Europort 2015, de beurs die plaatsvindt van 3 tot en met 6 november 2015. Maandag a.s. om 10.00 uur start de inschrijving. Wees er snel bij want de ervaring leert dat deze beursdeelname zeer snel uitverkocht raakt.

Europort
Met ruim 1000 exposanten en meer dan 30.000 bezoekers behoort Europort tot de grootste maritieme vakbeurzen ter wereld. Europort heeft een sterke focus op geavanceerde technologie en complexe scheepsbouw en is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor maritieme pioniers. Europort biedt bezoekers uit binnen- en buitenland een compleet overzicht van de nieuwste technologieën en innovaties voor de maritieme industrie wereldwijd. Het beurs- en congresprogramma bedient het volledige maritieme spectrum: van zeevaart tot offshore, van baggerij tot visserij, van binnenvaart tot marine en superyachts. In 2013 bezochten ruim 29.000 bezoekers uit 84 landen de beurs. Met 1.062 exposanten (waarvan 45% afkomstig uit het buitenland) verspreid over tien hallen en een recordaantal van 16 landenpaviljoens gaf de beurs een compleet beeld van de maritieme industrie. Ook deze editie organiseert HME twee grote Holland Paviljoens in hal 1 en hal 8.

Meer… Scheepsbouw Nederland

Share this article

Follow Maritiem Nieuws.nl

Carrière>

Events>

<< Oct 2018 >>
MTWTFSS
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Offshore Energy Exhibition & Conference in RAI Amsterdam

Op 22, 23 en 24 oktober wordt het Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) gehouden in RAI Amsterdam. Dit is Europa’s meest toonaangevende evenement voor de offshore energy sector. Het is uniek dat partijen die zich bezighouden met olie & gas, offshore wind en marine energy elkaar op één plek ontmoeten. De offshore energy sector is in transitie en OEEC biedt professionals de ideale plek om te netwerken, en na te denken over de toekomst van energiewinning op zee.

Offshore Energy Exhibition & Conference richt zich op technische, operationele en commerciële uitdagingen die gepaard gaan met de groei van de sector. Het driedaagse evenement biedt een platform waar naar schatting 570+ supply chain organisaties hun producten en services zullen tonen. Daarnaast is er gelijktijdig een conferentie dat belangrijke onderwerpen en oplossingen voor de offshore community behandelt.

Kijk voor meer informatie op www.offshore-energy.biz

read more >

EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder

Van 9 tot en met 11 november wordt de 3e editie van de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden in Gebouw 66 van het Willemsoordcomplex in Den Helder. Dit jaar staat de beurs in het teken van duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen. De smaakmakers op dit evenement zijn SummerLabb en Sustainable Sailing/Substainable Boats (S-boats).

SummerLabb, een initiatief van programmamaker Jan Douwe Kroeske, is een platform dat innovatie en wetenschap naar breder publiek brengt. Jan Douwe Kroeske vult aan: “Ik heb een bijzondere band met Den Helder door mijn werk voor Jules Unlimited en de samenwerking die wij hadden in 2016 met SAIL Den Helder. Het is heerlijk om in de Kop van Noord-Holland, in de buurt van de marine en scheepvaart, te mogen werken en te praten over duurzaamheid en innovatie.”

Duurzaam varen en verbouwen
“Daarnaast sluit de deelname van SummerLabb naadloos aan bij de beurspresentatie van Jorrit Jouwsma. Met zijn Sustainable Sailing/Sustainable Boats (S-boats) kan hij laten zien wat de oplossingen zijn voor duurzaam varen en duurzaam (ver)bouwen,” aldus Jet Sluik, beursmanager. “Ook oudere schepen met een traditioneel uiterlijk kunnen op een duurzamere manier worden ingezet. Dit jaar hebben we al verschillende aanmeldingen die tijdens de beurs duurzame mogelijkheden willen tonen, zo ook Ruys Scheepstimmerwerken met elektrisch varen en Econoord met warmtepompen.”

EOC hoofdsponsor
Hoofdsponsor van de Traditionele Schepen Beurs is maritiem verzekeraar EOC. De prijs van een toegangskaartje bedraagt bij een boeking via onze website 9 euro per persoon. Met dit kaartje heeft de bezoeker ook gratis toegang tot het Marinemuseum, het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers en het lichtschip Texel. Bezoekers kunnen in de directe omgeving van Gebouw 66 gratis parkeren.

read more >