Nieuw: Handelsmissie rederijen Turkije in mei

Van 14 tot en met 16 mei a.s. organiseert HME een handelsmissie naar Istanbul. Deze korte handelsreis is specifiek gericht op de grotere Turkse rederijen. Ondanks de crisis blijven de Turkse scheepseigenaren nieuwe schepen bestellen. Ook de zeehavenfaciliteiten breiden zich snel uit onder invloed van een expanderende economie en goederenstromen.

De Turkse vloot is over de afgelopen acht jaar verdrievoudigd tot de huidige 30 miljoen DWT, aangezwengeld door privaat kapitaal van Turkse familieconglomeraten. Tijdens de handelsreis wordt u in contact gebracht met de meest invloedrijke reders. U krijgt een bijzondere mogelijkheid uw producten voor het voetlicht te plaatsen bij de decision makers. Kortom: een unieke kans om de echte powerplayers van de Turkse maritieme sector te ontmoeten via een gestroomlijnd programma.

De handelsmissie
De handelsmissie wordt georganiseerd in samenwerking met adviesbureau Bloem Doze Nienhuis en lokale Turkse experts. Het programma beslaat vele ontmoetingen met Turkse scheepseigenaren en andere relevante organisaties. Tevens zal er een netwerkreceptie plaatsvinden. De handelsmissie wordt ondersteund door Rijksdienst voor Ondernemingen en is één van de laatste activiteiten onder het 2g@there programma Focus on Turkey.

Meer… HME