AJS joint venture verlengt contract met Shell ONEgas

Siteservices Shell-SRT_retouched

Stork, de wereldwijde dienstverlener op het gebied van asset integrity management services voor de sectoren Olie & Gas, Chemie en Energie, heeft samen met haar partners, Jacobs Engineering Group Inc. (Jacobs) en AMEC het contract voor de levering van geïntegreerde services voor de assets van Shell ONEgas in de zuidelijke Noordzee met vijf jaar verlengd.

ONEgas is een gecombineerde Business Unit van Shell UK Exploration & Production (Shell) en de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (NAM).

Het contract met Stork en haar partners Jacobs en AMEC, (AJS) is verlengd op basis van de excellente prestaties die zij als geïntegreerd team hebben geleverd om de duurzame toekomst van ONEgas te garanderen. AJS levert al meer dan tien jaar, sinds 2003, services voor ONEgas vanuit haar Engelse vestiging in Great Yarmouth en de AJS vestigingen in Den Helder, Assen en Leiden.

“Ik ben erg tevreden met deze contractverlenging”, aldus Arnold Steenbakker, CEO van Stork. “De expertise van Stork en haar joint venture partners op het gebied van olie en gas is één van de belangrijkste succesfactoren van dit contract. Deze contractverlenging toont vertrouwen in de continuering van een succesvolle samenwerking tussen AJS en ONEgas.”

Onder dit omvangrijke contract vallen alle 54 offshore-assets in de zuidelijke Noordzee, de Shell Bacton-installatie in het Verenigd Koninkrijk en de gasinstallaties van de NAM in Den Helder. Momenteel telt de joint venture 1250 medewerkers, die op het continentale plat van het Verenigd Koninkrijk en in het Nederlandse deel van de Noordzee onderhoudswerkzaamheden en investeringsprojecten uitvoeren.

Meer… Stork