Commissaris van de Koning Han Polman spreekt op ZeelandMaritiem

Commissaris van de Koning Han Polman spreekt op 21 november a.s. over de kansen van de maritieme industrie en het belang van de maritieme sector voor het zeevaartonderwijs in Zeeland.  ZeelandMaritiem organiseert haar volgende bijeenkomst op 21 november a.s. van 15.00 – 18.00 uur in het Maritiem en Logistiek College De Ruyter, Boulevard Bankert 130, in Vlissingen.

ZeelandMaritiem is een informeel netwerkplatform van maritieme professionals uit de Zeeuwse delta. Het initiatief en de organisatie ligt bij de Vereniging Oud Leerlingen van de zeevaartscholen in Vlissingen.                                          (www.zeevaartschoolvlissingen.nl).

Tijdens vorige bijeenkomsten was de maritieme sector steeds bijzonder breed vertegenwoordigd met een opkomst van gemiddeld 100 mensen. Elke bijeenkomst begint steeds met een korte, actuele en uitdagende introductie. Afwisselend geven bekende personen uit het maritieme, of sprekers van maritieme organisaties, hun visie op gebeurtenissen, kansen en ontwikkelingen.

Op 21 november a.s. zal de Commissaris van de Koning provincie Zeeland, Han Polman spreken. De heer Polman gaat in op de kansen voor onze maritieme industrie tijdens crisistijd en het belang voor de maritieme sector van M.B.O. en H.B.O. zeevaartonderwijs in Zeeland.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst (kosteloos) bij te wonen. Aanmelden via www.zeelandmaritiem.net