Offshore Energy Exhibition & Conference zal voor het vierde jaar op rij groeien

7 juni 2011 – Offshore Energy Exhibition & Conference zal voor het vierde jaar op rij groeien. Het aantal exposanten dat zich op dit moment heeft ingeschreven voor Offshore Energy 2011, dit jaar georganiseerd op 11 & 12 Oktober in de Amsterdam RAI, overtreft de verwachtingen. In dezelfde periode vorig jaar was er sprake van 40 inschrijvingen, terwijl op dit moment al 150 exposanten een stand hebben gereserveerd op de beurs. In totaal verwacht Navingo 300 exposanten.

Het evenement, georganiseerd door Navingo B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een internationale vakbeurs op het gebied van offshore olie, gas en wind, inclusief een tweedaags conferentieprogramma.

Op de beurs worden 300 exposanten verwacht. Naast Damen Shipyards Group, Van Oord Offshore, Fugro, Jumbo Offshore, Huisman Equipment, Det Norske Veritas en Heerema Group, zijn er inschrijvingen binnen van SAL Heavy Lift GmbH, AVEVA Group en Keppel Verolme. Ook internationaal krijgt het evenement steeds meer bekendheid. Er zijn inmiddels verschillende internationale mediapartners, waaronder leidende vakbladen als Upstream, Tradequip en Ship&Offshore. Beursorganisator Navingo heeft ten behoeve van de internationale sales en marketing onder andere een agent in China aangesteld.

De registratie voor het bezoeken van de beurs is open en de eerste bezoekers hebben zich al aangemeld. Registratie verloopt via www.offshore-energy.biz. Via deze website is ook inschrijving voor het conferentieprogramma mogelijk. Het conferentieprogramma bestaat uit drie afzonderlijk te boeken conferenties met ieder hun eigen thema – Global Energy Outlook, Floating LNG en Upstream Innovation. De conferenties duren ieder een dagdeel. Internationale experts binnen de offshore olie en gas industrie zullen hun kennis delen met naar verwachting 500 conferentiedeelnemers. Prijzen voor deelname aan de conferentie beginnen vanaf € 395,-.

Meer informatie over de beurs en het conferentieprogramma vindt u op www.offshore-energy.biz.