Huisman sponsor Offshore Energy 2011

Huisman Equipment, de internationaal opererende specialist in heavy lift, drilling en subsea solutions, is naast deelnemer aan Offshore Energy 2011 ook sponsor van deze beurs geworden.

De voorbereidingen voor het twee-daagse evenement zijn in volle gang. Dit jaar worden meer dan 300 exposanten verwacht. Inmiddels hebben al 140 exposanten hun stand geboekt. Het aantal ingeschreven deelnemers is hiermee 4 x zo hoog ten opzichte van dezelfde periode in 2010. Onder de exposanten bevinden zich onder andere internationaal opererende bedrijven als Heerema Group, Det Norske Veritas en Damen Shipyards Group.

Naast de beurs biedt Offshore Energy 2011 ook dit jaar weer een uitgebreid conferentieprogramma. Er zijn drie afzonderlijk te boeken conferenties met ieder een eigen thema: Global Energy Outlook, Floating LNG en Upstream Innovation. Iedere conferentie duurt één dagdeel en is makkelijk te combineren met een bezoek aan de beurs.

De 4e editie van Offshore Energy wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in de Amsterdam RAI, op 11 en 12 oktober. Vanaf 6 juni is het mogelijk om uzelf te registeren als bezoeker van de beurs of conferentie. Het beursgedeelte van Offshore Energy 2011 is gratis toegankelijk, voor de conferentie geldt een entrance fee.