Dockwise en Jumbo Nemen Plaats in Comite van Aanbeveling Offshore Energy 2011

Navingo BV – organisator van Offshore Energy 2011 Exhibition & Conference (11 & 12 oktober, Amsterdam RAI) – maakt bekend dat André Goedée, CEO van Dockwise, en Michael Kahn, CEO van Jumbo, plaatsnemen in het Comité van Aanbeveling. Het Comité van Aanbeveling is samengesteld om de internationale ambities van Offshore Energy te ondersteunen. Een groeiend aantal (internationale) bezoekers en exposanten bij voorgaande edities heeft Navingo doen besluiten om Offshore Energy 2011 in de Amsterdam RAI te organiseren. Deze locatie voldoet qua capaciteit en bereikbaarheid aan de eisen van een internationaal, tweedaags evenement. Goedée en Kahn kunnen, net als de andere leden van het Comité, met hun expertise en netwerk een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere uitbreiding van het evenement.

Navingo BV heeft zich ten doel gesteld Offshore Energy uit te laten groeien tot een internationaal, toonaangevend tweedaags evenement met publiek en exposanten vanuit alle werelddelen. Het evenement biedt hiermee een platform om Nederland internationaal te positioneren als offshore land.

Ten behoeve van deze internationalisering loopt er een wereldwijde marketingcampagne. Offshore Energy wordt gepromoot in de leidende internationale vakbladen en heeft inmiddels wereldwijde mediapartners. Ook worden de beurs en de conferenties op relevante vooraanstaande beurzen in de wereld onder de aandacht gebracht.

In het Comité van Aanbeveling hebben reeds verschillende kopstukken uit de offshore en energie industrie plaatsgenomen, waaronder:

Dhr. Jaap den Ouden, Oprichter en lid raad van commissarissen Mercon

Dhr. Kommer Damen, Voorzitter van de raad van bestuur van Damen Shipyards Group

Dhr. Bram van Mannekes, Secretaris – Generaal NOGEPA

Dhr. Hans P. de Boer, Algemeen directeur IRO

Dhr. Ruud B. Zoon, Algemeen directeur GDF SUEZ E&P Nederland B.V.

Dhr. Martin Bloem, Algemeen directeur Scheepsbouw Nederland

Dhr. Joep Athmer, Directeur Van Oord Offshore

Dhr. Gerard Schut, General Manager Chevron Exploration and Production Netherlands B.V.

Dhr. Kees-Jan Mes, Managing Director North West Europe Imtech Marine

Dhr. Arend Van Nieuwland, Director Tullow Overseas Holding B.V.

Dhr. Koen Bogers, Directeur Industry Solutions Siemens Nederland

André Goedée en Michael Kahn hebben zich inmiddels aangesloten bij dit gezelschap. De leden van het Comité van Aanbeveling zullen voornamelijk een adviserende rol vervullen betreffende de verdere professionalisering van de beurs en de conferentie.

Inmiddels telt de beurs 140 ingeschreven exposanten, waarvan een aanzienlijk deel internationaal opererende bedrijven. Grote namen als Heerema Group en DNV hebben reeds hun stand zeker gesteld. De inschrijving loopt tot 1 september. Naast de beurs zal het conferentieprogramma – bestaande uit de conferenties Global Energy Outlook, Floating LNG en Upstream Innovations – ingesteld zijn op een internationaal publiek. De inschrijving voor de conferenties start op 1 juni a.s.

Voor meer informatie over Offshore Energy 2011, ga www.offshore-energy.biz.

[mappress]

Bron: navingo, 12 mei 2011-05-12