2012 topjaar voor Fircroft

KWF

Ondanks het zware economische weer heeft Fircroft, gespecialiseerd in recruitment van technisch personeel, in 2012 een groei van bijna eenderde (32%) gerealiseerd en ook het jaar 2013 laat mooie cijfers zien. De Britse organisatie met vestigingen wereldwijd, waaronder Rijswijk (ZH), laat weten dit onder andere te danken aan investeerder Equistone en aan de wereldwijde successen, zowel per klant als ook in de acquisitie van nieuwe relaties en afzetgebieden.

Ook de Nederlandse vestiging van Fircroft, die zich met name richt op de olie- en gasindustrie, maakt steeds grotere sprongen voorwaarts. Een verdubbeling van het aantal personeelsleden, de daarmee gepaard gaande verhuizing en een aantal interessante nieuwe klanten laten wederom zien dat ook in ons land groei in deze tijd mogelijk is.

Om dit onder de aandacht te brengen en in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, organiseert Fircroft Nederland voor de tweede maal een benefiet golfevenement: de Fircroft KWF Invitational. De opbrengst hiervan komt ten goede aan KWF Kanker bestrijding en het event vindt plaats op vrijdag 13 september aanstaande op de Sluispolder Golf Club in Alkmaar.

Er is al met veel belangstelling en enthousiasme op het evenement gereageerd. Maar er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname kost € 100,- voor een volledig verzorgde golfdag inclusief lunch, diner, consumpties en een goodybag. Bij het afsluitend diner vindt er een veiling plaats, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door o.a. Callaway, Pin High Travel en Grand Winston Hotel. Maar er zijn nog tal van mogelijkheden voor sponsoring van de verschillende andere onderdelen van het toernooi. Neem voor meer informatie contact op met Fircroft via [email protected] of bel 070-34 00 450.