USG Energy gaat verder als RedWave

redwave-logo-verloop-rgb

Vanaf 1 augustus gaat USG Energy verder onder de naam RedWave! Een nieuwe naam met dezelfde professionals, service en energie!

Op 28 februari 2013 is de verkoop van USG Energy door USG People bekend gemaakt. Na de goedkeuring door de NMa was de verkoop op 28 maart officieel. Voor RedWave, haar medewerkers en haar klanten biedt de verkoop veel mogelijkheden. Wij kunnen ons hierdoor nog meer richten op de dienstverlening aan de olie- en gasindustrie. Wij zien deze ontwikkeling als een nieuw tijdperk dat wij vol vertrouwen tegemoet treden.

Totstandkoming RedWave
De naam RedWave impliceert een golf van passie voor de maritieme wereld en de energie van deze branche. De nieuwe huisstijl is opgezet in frisse kleuren. Sportief en chique tegelijk, vinden wij. Maar beoordeelt u dit gerust zelf op onder andere www.redwave.nl.

Grote vernieuwing, zonder verandering
Het RedWave team is ongewijzigd en bijzonder gemotiveerd om u dezelfde service en energie te blijven leveren zoals u dat van ons gewend bent! Ook onder RedWave blijven wij dé gespecialiseerde dienstverlener die sinds 1989 marktleider is in het beschikbaar stellen van personeel voor de uitvoering van boor-, productie-, constructie- & onderhoudswerkzaamheden. Zowel onshore als offshore.