Maritime Awards Gala op 31 oktober 2013 in DeBroodfabriek

De achtste editie van het Maritime Awards Gala wordt gehouden op donderdag 31 oktober 2013 in De Broodfabriek in Rijswijk. Vorig jaar bezochten maar liefst 820 maritieme professionals vanuit het gehele maritieme cluster het gala.

De Stichting Maritieme Prijzen, organisator van het gala, heeft voor deze datum gekozen om aan te sluiten op andere grote maritieme evenementen voor een succesvolle symbiose. De afgelopen twee jaar vond de kickoff van de Maritime Week al plaats tijdens het gala. De internationale vakbeurs Europort vindt van 5 t/m 8 november plaats in Rotterdam.

Vijfde prijs
Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme industrie bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen: de VNSI Wim Timmersprijs, HME Maritime Innovation Award, KVNR Shipping Award, KNVTS Schip van het Jaar Prijs en dit jaar voor het eerst de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs. Kijk voor meer informatie over de awards en deelnemerscriteria op www.maritime-awards.nl.

Sponsormogelijkheden
Bedrijven kunnen het Maritime Awards Gala 2013 bijwonen door middel van sponsoring. De kosten voor een hoofdsponsorschap bedragen € 10.000,- ex. BTW. Een sponsortafel kost € 2.750,- ex. BTW. De individuele inschrijvingen worden in september geopend.

Organisatie
In de Stichting Maritieme Prijzen, de organisator van het Maritime Awards Gala, zijn Scheepsbouw Nederland, KVNR, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd. De coördinatie van het Maritime Awards Gala is in handen van Scheepsbouw Nederland.

Meer… HME